Jó ez az étrend? Nem fogyok.
Már egy hete egészséges életmódra váltottam, mégsem mozdult meg a mérleg.
Pl.
ma ezt ettem:
-teljes kiőrlésű zsemle (kicsi) sok zöldséggel
-1 alma
-1 tányér rakottkel
- 1 adag karalábéleves
- ugyanaz
- 1 fehérjeshake 1 órás futás után.
holnap ezt eszem:
- 30g zabkása (vízzel), 30g biotechusa power whey fehérjepor
- 1 adag rakottkel(rizs helyett bulgurral), jégsaláta -> összesen 1 normál tányérnyi
- 1 tejeskávé eritrittel
- 1 adag karalábéleves (répa, karalábé, hagyma, fűszerek, kis tejszín; 1 tálnyi)
- 1 adag (30g)fehérjeshake (1 órányi futás után)
Minden másnap sportolok 1 órát: futás vagy taposógép+súlyzózás
Huszonéves nő vagyok, minimum 20 kg felesleggel. Sport mellett sikerült meghíznom (túl sok csoki, cukor és fehérliszt), szerintem ezért nem okoz gondot ennyi sport, mert nem hagytam fel a sporttal rossz időszakomban sem.
Miért nem megy lejjebb a mérleg? Csak türelmetlen vagyok? Éhes egyáltalán nem vagyok, viszont a kalóriát nem számolom.
Kérem, aki paleos, és a torkomnak ugrana, hogy van tejtermék az étrendemben, az inkább ne írjon, mert 6 hónapig paleoztam régebben, le is ment 10 kiló, de a végén olyan epegörcsöt kaptam, hogy azt hittem túl se élem.
Olvass a kalóriákról és esetleg a szénhidrátokról is ha úgy gondolod. Egyél rendesen, sok húst, legyen minden étkezésed proteindús, kardiózz sokat, súlyzós edzésnél mindig terheld meg magad= felső test gyakorlatok hetente +1,5 kg karonként minden gyakorlatra; alsó test gyakorlatonként hetente +2.5 lábanként , edzés után egyél, elötte ne egyél semmi cukrosat, ne várj számottevő fogyást egy hét alatt,
a tükörnek edz ne a mérlegnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!