Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Diétázok, tornázok de a...

Vinnike kérdése:

Diétázok, tornázok de a fogyás mindig megáll egy idő után. Valami bevállt módszert zsírégető besegítő tabletta ami bevált tudnátok ajánlani?

Figyelt kérdés
3év alatt alatt felszedtem 30kilót egy gyógyszer miatt.. hiaba hagytam abba már másfél éve nem tudok fogyni...addig sose híztam, ugyanugy ettem mellette mint addig de mégis felmentek a plusz kilók és sehogy se akar lemenni...szeretném visszanyerni a régi alakom...szeretem a finom ételeket de letudtam győzni ezt a szenvedélyt és életmódot váltottam... Diétázok már egy jó ideje, tornázok is. Sok mindent kipróbáltam már ... Sikerül is leadnom 4kilót de utána semmi. Reggel mindig citromos vízzel indítok, már ezt a fahéjos cuccot is csinálom.. egészségesen étkezek nem eszek hízlaló kajákat...este 6után nem is eszek semmit .. igaz fogamzásgátlótól híztam meg, mert hormonzavarom miatt kényszerültem rá hogy szedjem, bár nem tudom mennyi köze van ahhoz hogy nem tudok lefogyni... Mi lehet a baj?? Esetleg tudnátok ajánlani valami bevállt módszert vagy tablettát akármit ami elősegíti a további fogyást?? Striáim is lettek azzal mit kezdhetnék hogy ne legyenek olyan csúnyák ??? Kérlek segítsetek, hogy mit tehetnék.. Mindenre nyitott vagyok nagyon elszánt vagyok már szeretnék újra egy olyan alakot amit nem kell takargatni nagy kabátokkal😂 !

2017. febr. 16. 08:50
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
89%

A kételkedőknek és lusta disznózóknak mondom, hogy a hormon problémák több úton is befolyásolják a hízást. Pl nagyon éhes leszel, ha magas az inzulin szinted, minden diétázó alapelve, hogy éhezni nem szabad, az kínzás, tehát a hormon rendszert kell kordában tartani megfelelő diétával. HA nem tudja, hogy ez a probléma, akkor nehezebb megfelelő diétát találni és remegősen éhezni nem sokáig tudnak az emberek. Egyszerűen nem működik. Másik út a fáradtság, a felkelni sincs erő, a sose alszom ki magam érzés. Természetesen ezen is felül lehet kerekedni akaraterővel, de csak jobb érzés, ha tudja, hogy igenis több akaraterőre van szüksége, hogy elinduljon sportolni, mint annak, akinek rendben van az egészsége. És azt is jó tudni, hogy a sport tényleg segít a fáradtságérzésen is, nem csak fogyaszt. Hasonló nehézség még, hogy ugyanannyi bevitt kalóriából a test mennyit gondol elraktározni, mennyit fűtésre és mennyit mozgásra fordítani, ez az arány hormonprobléma esetén rosszul van beállítva és a test fáradtság jeleket produkál ahelyett, hogy buzdítana a mozgásra.

Mindenkinek igaza van abban, hogy semmiből nem lesz zsír, de az egészséges kalóriabevitel és megfelelő mozgásmennyiség elérése sokkal nagyobb fegyelmet igényel valakitől, akinek nem tökéletes a testműködése. Az is igaz, hogy a hormonproblémák egy részét maga az elhízás okozza, de ha már ott van, akkor nem olyan könnyű egyedül kikeveredni belőle.

2017. febr. 16. 12:15
 32/37 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki flegmázik az első pillanattól kezdve??!! Leírom normálisan mégis beleköt az az illető vagy illetők.. tudom hogy kell diétázni nem egyszer csináltam már hatásos diétát igen mozgás nélkül is ... de egyik se érti meg hogy akármivel próbálkozok(mint pl. Amit felsoroltaok) de a fogamzásgátló után egyik se használ... mindig is letudtam fogyni ha akartam .. de gyogyszerszedes és azóta nem megy próbáltam közben rögtön is mikor felment pl. 5 kiló de nem ment ..mikor mar tobb volt lement 4 de utána semmi... igen is a hormonoktol is függ hogy milyen eredményes a diéta ezt minden szakértő megmondja. Engem csak az erdekelt hogy ezek mellett milyen tippjeitek vannak...de csak azt latom hogy magatokat probaljátok isteníteni mikor nincs is ilyen problémátok és ti os csak azt tudjátok amit gondoltok... inkabb egy orvosnak hiszek mint nektek akik csak megkérdőjeleznek.. köszöntem a normális válaszokat ennyi tellett tőletek 👍👍👍
2017. febr. 16. 12:21
 33/37 anonim ***** válasza:

Ó istenem,nem véletlen linkeltem azt a linket amit.

Háziorvos vagyok így általában először hozzám fordulnak az emberek és a statisztika a következő: Ezeknek az embereknek 80% semmilyen szervi,hormonális problémájuk nincsen.

Amit természetesen ők nem értenek,én viszont igen.

2017. febr. 16. 12:30
 34/37 A kérdező kommentje:
Voltam orvosnál .. elhiszem hogy sokan csak azt hiszik de én az orvosom által meg is győzödtem róla.. nem csak azt hiszem... háziorvos? Oké de én inkább adok annak a szavára aki igen is ezzel foglalkozik. (Magánorvoshoz járok, nem is olcsó) és ami a cikkben levan irva az rám nem igaz.. én ennyivel jól lakok es csak oliva és kókusz olajat használok... semmi fehér liszt vagy cukor sőt még édesítő sem esetleg nagyon nagyon ritkán.. teljesen életmódot váltottam.. de ezt mar leirtam..
2017. febr. 16. 12:38
 35/37 anonim ***** válasza:
Rendben,akkor ez esetben kívánom,hogy találd meg a problémád okát.
2017. febr. 16. 12:41
 36/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2017. febr. 16. 12:44
 37/37 anonim ***** válasza:

hiába van hormonproblémád akkor is le fogsz fogyni,ha napi 1200kcalt eszel és minimum elvégzel otthon egy 40perces tornát. Persze ezt csináld legalább egy hónapig,ha az alatt az idő alatt nem fogy legalább 2kg-ot akkor menj valamelyik csatornához és add el a történetedetxd

Olyan nincs,hogy valaki keveset eszik ,sportol és nem fogy. Olyan sincs,hogy valaki sokat eszik és nem hízik.Saját tapasztalatból mondom, 20 éves koromig 175cm-hez voltam 54kg, azt hittem,hogy bármennyit ehetek én nem hízok,főleg,hogy mindenki ezt súlykolta belém.Ezért 20. életévemben annyit ettem,lelki okok miatt,mint egy kismalac.Nahát egy nyár alatt feljött rám 9kg.. Azután hiába ettem napi 1800kcalt egy dekát nem fogytam,mivel a fogyáshoz sokkal kevesebbet kell enni. Most nyáron drasztikusan keveset ettem és sportoltam is,csodák csodájára fogytam 7kg-ot..

2017. febr. 16. 16:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!