Diétázok, tornázok de a fogyás mindig megáll egy idő után. Valami bevállt módszert zsírégető besegítő tabletta ami bevált tudnátok ajánlani?
Mi vagy te orvos vagy diatetikus hogy ennyire biztos vagy ??? Hát nem hinném.. máshova irkálj inkább ..
neked meg köszönöm végre egy értelmes válasz. Igen fel kéne keresnem egy orvost.. akkor azt mondták abba kevés a hormon tartalom de hát nekem ez is elég volt..ki mire hajlamos,sajna:( sokan mondták már hogy ezert nem fogok tudni fogyni meg még azt is hallottam hogy esetleg terhesség után mert az is variálja a hormonokat..de hát még ezt nem tervezem szóval marad az hogy kivizsgáltatom magam.
", hiába működhetnek ezek a diéták másoknak, ha hormon problémád van, akkor neked nem fog. "
A tartos fogyas egyetlen modon lehetseges csak: kevesebb kaloriat kell bevinni mint amennyit felhasznalsz. Ha ez megvan akkor garantaltan fogyni fogsz, ugyanis a szervezet sem a levegobol, sem a napfenybol nem kepes energiat felvenni. Persze az orvosi problemakat ki kell viszgalni, de az nem akadalya a fogyasnak, maximum kifogasnak jo.
Hogy a kaloriadeficitet hogyan ered el, az mar a dieta jellege, abbol sokfele lehet, de hogy kaloriadeficit nelkul nem fogysz, es ha kaloriadeficited van akkor fogysz az teljesen biztos.
"ki mire hajlamos,sajna:( "
Kifogas kifogas hatan.
Mi tart vissza a kaloriaszamitastol? Egyetlen egy ertelmes magyarazatot adj ra azon kivul hogy nem akarsz a valosaggal szembesulni.
ne trollkodj utolsó ha lehet, kösz.
Én megemelném a kalóriát az 1200kcal már lehet kevés és belassult az anyagcseréd 1600 alá nem mennék egy ideig és a cmeket is nézném.
"Én megemelném a kalóriát az 1200kcal már lehet kevés"
Az lenne ha valoban annyi lenne...
"de nem mindenki képes rá akarmit is csinál..."
De, mindenki kepes ra, csak nem ugyanolyan konnyen.
"még 10éve pont így fogytam le 10kilót ahogy most csinálom"
Oregedtel 10 evet, megvaltozott az anyagcsered, lassabb lett, tobbet probal a szervezeted tarolni, teljesen normalis jelenseg, a tobbseg igy van vele.
Bizony, sikerült. Én vagyok a második válaszoló itt:
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__taplalkozas__842264..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!