Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lehet hogy fel vagyok vizesedv...

Lehet hogy fel vagyok vizesedve? Mit tehetek ellene?

Figyelt kérdés

A lábamon nyomot hagy a zokni, nadrág, gyakran pufibb vagyok. Észrevettem hogy viszonylag keveset iszok, ezért lehetséges? Mennyit kéne innom? Milyen módszer van meg vizesedés ellen?

Onnan gyanítom hogy ez az, mert 1 liter vizet iszok, a súlyom nagyon ugrál stb. De nem alkalmi a dolog, hanem folyamatos

2017. febr. 15. 11:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Az egy liter tuti kevés. Ilyenkor védekezik a test és visszatartja a vizet. Ezt még tetézheti a túl magas sófogyasztás.
2017. febr. 15. 11:42
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A vizesedés leginkább szívbetegségtől van, úgyhogy el kéne menni dokihoz sürgősen.

(Esetleg okozhatják egyes gyógyszerek.)

2017. febr. 15. 13:35
 3/6 anonim ***** válasza:
31%
Attól lehet vizesedni ha valaki túl sokat iszik, 1 liter pedig nem sok, én sem tudok többet meginni 1 liternél, házidokiddal beszéld meg.
2017. febr. 15. 14:04
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szív és vese és egyéb probléma is okozhatja a jelenséget. Orvosi kivizsgálás javasolt.
2017. febr. 15. 14:23
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Nálam is ilyen tünetek vannak, ha véletlen nem figyelek oda a folyadék bevitelre. Főleg ha aznap még a ch bevitelem is magas. Igyál naponta minimum 2 litert, vannak appok, amelyek segítenek benne, jeleznek mikor igyál. Így tuti nem felejted el kezdetben, utána már hozzászoksz és magadtól is megiszod a kellő mennyiséget.

Ha a tünetek nem javulnak, akkor orvos mert a vizesedésnek más oka van.

2017. febr. 15. 15:44
 6/6 anonim ***** válasza:

Remélem a következő linkekkel tudtam neked segíteni:

[link]

[link]

[link]

[link]

Az 1 liter víz az meg semmi, napi MIN 2 liter folyadékot kell bevinni a szervezetbe!!!

2017. febr. 15. 15:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!