Angyalcicc kérdése:
Mit tehetek annak érdekében, hogy eltűnjön a megnyúlt bőr?
Figyelt kérdés
Edzettem egy ideig, elég jó alakom lett és izmot is növesztettem. De már megálltam a növéssel (három éve egy centit se) és az elnyúlt bőrt nem tudom már azzal a kifogással eltűntetni, hogy majd belenövök.
Valami ötlet?
16/L
2016. aug. 8. 13:01
1/7 anonim válasza:
Hát szerintem csak plasztikával lehet eltüntetni. Pár centit szerintem még fogsz nőni.
2/7 anonim válasza:
Nem értem, hogy nyúlt meg a bőröd?
3/7 anonim válasza:
Milyen megnyúlt bőr? Mitől nyúlt el a bőröd? Az edzéstől? Mert akkor jó nagy darab testépítő lehettél 12 éves korodban. Plusz mi köze a magasságodnak a megnyúlt bőrödhöz?
Tényleg bocsi, de nem értem egyáltalán, hogy milyen bőrbe és hogyan akarnál belenőni. :D
4/7 A kérdező kommentje:
Második kommentelő. Nézzünk egy hasonlatot... Van egy zoknid, ami pontosan illik rád, de mondjuk elveszi tőled a bátyád, és felhúzza. Az a zokni nem fogja újra felvenni a lábad méretét, hanem lógni fog. Így volt ez nálam is. Jött a kisördög, zabáltam, de újra lefogytam. Most pedig a bőröm nagyobb, mint amekkora a testem és ez néhol, például a hasamnál, meglátszik.
2016. aug. 8. 15:33
5/7 A kérdező kommentje:
És izom alatt nem kell azt érteni hogy kigyúrtam magam. Csak épp van annyi, hogy az jól nézzen ki.
2016. aug. 8. 15:34
6/7 anonim válasza:
Na ezt kellett volna leírnod a kérdésben is, hogy el voltál hízva, és azért nyúlt meg a bőröd. Így nyilvánvalóan érthetőbb.
7/7 anonim válasza:
Ha elegendő izom lenne rajtad, akkor nem lenne megnyúlva. Az izomtól feszesek az emberek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!