Jövő keddre vagyok kiírva, és nagyon be van vizesedve a bokám. Nagyon feszít, és fáj is. Mit tehetek ellene?
Figyelt kérdés
2008. nov. 18. 16:42
1/5 anonim válasza:
Szia!
Pihenj sokat,és ne lógasd a lábad.Én anno vizes borogatást tettem rá,igaz akkor a nagy meleg miatt is jólesett.
2/5 anonim válasza:
Sok pihenés és polcold fel a lábaid.
3/5 anonim válasza:
Sima, sótlan, ízesítetlen túróba tegyél friss petrezselymet apróra összevágva és azt kanalazd be vacsira. Csodákat tesz a vizes bokával. :-) Nekem nagyon jó volt.
21hónapos törpi anyukája
4/5 anonim válasza:
Az elöttem szolonak igaza van a petrezselyem jo vizhajto.De még a gyümölcsök is.A szőlő és a kivi kimondottan.Nekem a védőnőm azt mondta ha vizesednék,tartsak zöldség vagy gyümölcs napot.A sót pedig kerülni kell.Az megköti a vizet.Furcsán hangzik,de igyál sok mentes ásványvizet.
5/5 anonim válasza:
A zeller és az uborka is jó vízhajtók. Feküdj le és támaszd fel a lábad a falra, az biztosan segít. Mielőbbi javulást kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!