Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szerintetek normális a testsúl...

Szerintetek normális a testsúlyom? Többi lent.

Figyelt kérdés

Szóval 172-173 cm magas lány vagyok, friss 14 éves. Kb 50-53 kg között mozog a súlyom. Szerintetek ez normális? (Ha nem, írjátok le légyszi, hogy fogyjak, vagy hízzak) Hízni semmi képpen nem szeretnék (max az izom miatt több kiló lehetnék) A lényeg, hogy popsi, illetve comb feszesítő/formáló gyakorlatokat írnátok (vagy hogy mit sportoljak). Szóval az a gáz, hogy semmi izmom nincs konkrétan (egy fekvőt sem tudok csinálni😂😅) Am másik, meg hogy nem vagyok kitartó (egyáltalán). Sok sikert a sok kérdés és szempont elégtételéhez 😁

Előre is köszi a válaszaitokat! ❤💙🖤

2017. febr. 13. 18:07
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Másik, hogy a súlyod alapján is, valószínűleg gyengék a karjaid így az 1 kg-os súlyzó megtenné elsőnek, én 2 kg-ossal kezdtem, pedig rajtam már akkor is volt izom(persze minimális, de több, mint rajtad). De még azis megterhelő volt elsőnek. Neked az egy kilós tökéletes lenne szerintem kezdésnek.

Amit még hozzá tennék az idővel kapcsolatosan: nekem is van, amikor nincs kedvem még iskola után edzenem, mikor még tanulnom is kell. Olyankor csak belátom, hogy ma lusta vagyok, nem baj, holnap majd többet edzek. Vizsgaidőszakokban (vannak vizsgáink, évente kettő egy egy tantárgy fél évi anyagából) van hogy a heti 5 itthoni edzésem lecsökken 3-ra vagy 2-re de olyankor éjszakába nyúlóan tanulok, és kb éjfél-egykor kerülök ágyba. Másnap persze állni alig tudok a fél hatos kelésem miatt, nem hogy edzeni.

Ehhez képest úgy gondolom, te megengedhetnéd magadnak :) Csak gondolt át magadban a kérdést: nekem most valóban nincs rá időm vagy csak lusta vagyok, és ezt a kifogást magyarázom be magamnak?

2017. márc. 4. 14:37
 12/16 A kérdező kommentje:
Lusta vagyok és nincs rá időm. Tudom, hogy fontos meg hogy lesz rosszabb is de épp azért tettem föl a kérdést: mit sportoljak? Szerintem is az 1 kg-os súlyzó jó lenne kezdésnek, ki fogom próbálni. És köszi mindenkinek a hasznosabbnál hasznosabb tanácsokat! <3
2017. márc. 4. 18:41
 13/16 anonim ***** válasza:
14 evesen meg rohadtul nem ezzel kellene foglalkoznod.
2020. márc. 1. 11:25
 14/16 anonim ***** válasza:
Hogy nem tiltottak még le? 16 a korhatár
2020. márc. 2. 13:53
 15/16 anonim ***** válasza:
Remélem letiltanak. És miért itt kérdezgetsz? Barátnőid nincsenek akik talán látják is hogy nézel ki? Látatlanban nem mondhatunk semmit.
2020. márc. 2. 13:56
 16/16 anonim válasza:
Híznod kellene pedig, izom nem teremtődik csak úgy magától. Ahhoz enni kell normális ételeket rendszeresen + tornázni rendesen.
2020. dec. 20. 01:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!