Normális a testsúlyom a magasságomhoz képest?
Figyelt kérdés
Sziasztok:) 167 cm magas vagyok, és 49-53 kg között ingadozok. 15 éves leszek májusban. Ez normális? Nem nagyon vagyok megelégedve a testsúlyommal, olyan, mintha az egész a combomra menne. Légyszíves írjátok meg, szerintetek nem vagyok-e túl nehéz....:) előre köszi a válaszokat.
L
2015. ápr. 10. 07:39
1/5 anonim válasza:
Meglehet, hogy te pont oda hízol elsődlegesen, előfordul az ilyen. Valószínűleg akkor is ott lenne, lefogynál 40 kilóra. Kép alapján nem lehet megmondani, hogy miként is nézel ki, de ha átlagos is vagy, még akkor is teljesen jó ez a testsúly. Ha kicsit elkezdenél mozogni, leginkább futni, akkor átalakulna a lábad is. Nem úgy értem, hogy uszonyokká, hanem az izom adja meg a test formáját, ha te formásítanád a lábadat, teljesen máshogy nézne ki még a jelenlegi zsírral is, vékonyabbnak tűnne. Mozogj többet, és akkor nem kell fogynod sem. De bárhogy is nézel ki, szép vagy így is, valakinek te vagy a legszebb, ne aggódj a súlyod miatt.
2/5 A kérdező kommentje:
#1 válaszoló: ezzel csak az a probléma, hogy az iskolámban minden nap van 2 óra kemény mozgás, plusz táncórák szintén minden nap. Testnevelés van még erre rá szerdán és pénteken. Elindulok reggel hatkor, és hazaérek fél hétre. Nem lesz tőle sportos alkatom, inkább csak van rajtam valamennyi izom. De attól még mindig ott van az a felesleg...:( nem tudom, mások mennyire látják, de engem viszonylag zavar. Főleg így, hogy balettozom, és egy olyan osztályban vagyok, ahol rajtam kívül szinte kivétel nélkül mindenki vékony (kemény 30-40 kiló között van mindenki). Nem érzem jól magam, hogy egy szál dresszben kell mások előtt állnom. viszont a táncot nem szeretném abbahagyni. Éppen ezért érdekel, hogy szerintetek az az 50 kiló mennyire nehéz.
2015. ápr. 10. 08:17
3/5 anonim válasza:
Ha ez ilyen szinten zavar, úgy érzed korlátoz, hátrányod származik a tánc közben, akkor talán lemehetnél 45 kilóig. De úgy konkrétan nincsen rá szükséged. Sűrűn szoktál nassolni, cukros/fehér lisztes dolgokat enni? Ha igen, próbálj meg lemondani róluk, ha ennyit mozogsz, talán neked már ennyi is elég lesz.
4/5 A kérdező kommentje:
Rendben, köszönöm:) talán ez segíteni fog. Egyébként gondoltam rá, hogy nem kéne ennem ilyen dolgokat. Tényleg köszönöm:)
2015. ápr. 10. 08:46
5/5 anonim válasza:
Egyaltalan nem tunik igy szamokbol soknak.En 156 cm-mel 49-52 kilo kozott vagyok, megse vagyok dagi:D Mondjuk en kondizok, szoval lehet az izom miatt.Fe egeszseges taplalkozasra mindenkepp terj at.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!