Szerintetek jó a testsúlyom a koromhoz és magasságomhoz képest?
De félek, hogy nem érek így el semmit.. és a fiúk körében sem. mondjuk megjósolták, hogy sikerem lesz a fiúk körében.. meg vannak olyanok akiknek tetszem..
:c
Jaja, az egészségesebb étkezés sosem árt :) A cukrot, kenyeret is csökkentheted, de ne csinálj semmi extrém dolgot, sem most, sem idősebben :) (Bár relatív, mi az extrém.)
Lehet rajtad pár kiló felesleg, de nem annyira vészes, hogy ne tetsszél a fiúknak (jó, egyeseknek nem fogsz, de ezzel a vékonyak is így vannak). S ahogy írták, ha még nősz, kvázi magától megváltozhat az alakod. A suli csúfolódói éretlenek és nagyon alacsonyan van az ingerküszöbük, ez sajna ilyen, a felnőttek sem sokkal jobbak. Nekem szóltak már be azért, mert mosolyogtam az utcán egy szép napsütéses napon vagy bakancs volt a lábamon. Ha zavar az alakod, az Magad miatt legyen. Tudom, könnyű mondani, nem könnyű a csúfolódókkal, engem is csúfoltak, s azt se tudtam, miért. Magas fokra fejlesztettem a figyelmen kívül hagyást, de azért zavart. Hogy nem tudnak az emberek saját magukkal foglalkozni...? Részvétem, de főleg feléjük, Te bölcsebb és empatikusabb vagy náluk, nem? :) Lehet, hogy bizonytalanok önmagukban s muszáj hibát találniuk másokban, hogy jobban érezzék magukat. De ha csak a személyiségükben van ez a bunkóskodás, az is rossz. Szerencsétlenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!