Hogy lehetséges ez? Mit tegyek?
Több helyen is olvastam, hogy valaki csak annyit csinált, hogy délután 6 után nem eszik és kb. 1-1,5 órát sétál, de a többit mindent ugyanúgy étkezik, mégis fogy.
Én meg tényleg nem eszek semmi nasit, sosem eszek jóllakásig,húsvét óta egyáltalán nem iszok cukros üdítőt (csak szénsavmentes vizet vagy üres teát), kenyeret kevesebbet (azt is reggelire), tornázok, bicajozok, s mégsem akar megmozdulni a mérleg nyelve. Mit csinálok rosszul? Hogyan érhetném el, hogy rólam is kezdjenek lemenni a kilók? Kérlek segítsetek!
Biztos ezt is olvastad. :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__84..
Én is válaszoltam rá, az én férjem fogyott igy 6 kg-ot, 3 hónap alatt. Jelentem, működik, a saját szememmel látom! :)
Húsvét még nem olyan rég volt, szerintem ehhez több idő kell, hogy elinduljon lefelé a mérleg nyelve.
Meg aztán az se mindegy, hogy most hány kiló vagy. Egy husosabb emberről (mint az én férjem, aki 94 kilóról indult), hamarabb elindulnak a kilók, mint egy vékonyabbról.
:D Gratulálok a férjednek, igen, ezt olvastam. Én húsvétkor 82 -ről indultam, most 80 vagyok. De kb. 1 hete meg sem moccan a mérleg.
S olyan elszomorító, hogy valamit nem jól csinálok, mert nekem nem megy lefelé a kiló. Mondjuk nem akarok nagyon drasztikusan gyorsan fogyni, csak szép lassan. kb. egy 10-est szeretnék ledobni.
:) Ne viccelj már, hisz akkor ugyanott tartasz ahol a férjem. Havi 2 kg megy neki le így.. :) Neked is megvan a 2 kg. Na, csak tartsál ki szépen így tovább!
uram mindig mondja is, hogy "Asszony, már csak háromnegyed év, és elérem a kívánt súlyt" :)) Ezen mindig jót röhögünk, de ahogy elnézem, sikerülni fog neki!! :)
Gondolod, hogy ennyi? Csak türelmesen kell várnom? Mert ez az, ami nem nagyon megy. De próbálok, csak... Először gondoltam, hogy elkezdem a 90 napos diétát, aztán annyi rosszat olvastam róla, hogy inkább kitaláltam egyet magamnak.
S amúgy a férjurad von meg valamilyen ételt magától? s minden nap sétál? Mellette sportol még mást is?
Szia. Nem, nem von meg semmit magától. Még a sütit se. A napi másfél óra sétája évek óta megvan, mást most nem sportol mert lumbágója lett... De előtte évekig teniszezett, futott és úszott, de attól nem fogyott.
Gondold csak el, a 90 napos is 90 nap múlva hoz eredményt.. :) az is 3 hónap!
Igen, ezer százalék, hogy nálad is lesz eredménye, de tudni kell, hogy ez lassú (de biztos) folyamat!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!