Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most őszintén, van olyan aki...

Most őszintén, van olyan aki tényleg fogyott koplalással? és nem szedte vissza a kilókat? 500kcal per nap stb

Figyelt kérdés

egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyeneket csináltok, meg azt sem hogy beválik.. :D

hallottam olyat aki napi max 300 vagy 500 kcal-t visz be, hát hogy birjátok ezt ki? mi lett az eredménye?

2017. febr. 9. 19:44
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sikerült 2014 nyarán, bár nem szándékosan koplaltam. 17 éves voltam, és életemben először összetörték a szívemet (brühühü), szóval az evésre gondolni se tudtam, ehhez hozzájött, hogy baromi meleg is volt, így aztán szerintem olyan 500-600 kalóriánál tóbbet nem ettem egy nap, azt is főként levesekből és gyümölcsből vittem be. Három hónap alatt 14 kilót fogytam, 72-ről 58-ra. Azóta se jött vissza egy kiló sem, pedig utána elkezdtem normálisan enni, ráadásul nem is túl egészségesen.

Senkinek nem ajánlanám viszont ezt a módszert, mert folyton fájt a fejem, szédültem, gyengének éreztem magam, és még csak az éredmény se lett szép, mert elvesztettem az összes izmomat és undorítóan plötyi lett mindenem. Ezt mostanra sikerült helyrehozni 1800-1900 kalóriával naponta, egészséges, változatos étrenddel, és heti 4 súlyzós edzéssel.

21/L

2017. febr. 15. 14:55
 12/15 Krisz85 ***** válasza:
100%

Christian Bale - A gépész című film, napi egy alma és egy kávé + csak víz, nézd meg hogy néz ki, illetve az utána következő filmjét, hogy hízta vissza... állad leesik.

szeirntem ezt hosszú távon nem lehet csinálni, annyira éhezi a kalóriát a tested, ha egy kicsit is többet viszel be raktározni fog, ha meg nem, akkor végül elfogysz, legyengülsz, immunrendszer stb olyan szinten sínyli meg a tested, hogy az elképzelhetetlen. szerintem

2017. febr. 16. 21:35
 13/15 anonim ***** válasza:
54%
Igen, lehet koplalással fogyni, de sajnos, ha utána visszatérsz a régi táplálkozásodhoz akkor visszajön kamatostul. Én is csináltam és minden visszajött, sőt még több is. Most egy olyan diétát kezdtem ami szerintem a legjobb választás, és folyamatosan fogyok. Egyszerűen lefeleztem azt az étel mennyiséget amit akkor ettem amikor híztam, és nincsenek köztes evések, csokika, nasi, magvak stb. és most minden nap fogyok 10-20 dekát. Ha elérem a -10 kilót akkor növelni fogom a fehérje bevitelt és kicsit elkezdek mozogni. Ha elérem a kívánt súlyt akkor kicsit növelem az étel mennyiségét, és néha lehet, hogy megengedek magamnak egy kis sütit, de csak diétásat. Teljes kiőrlésű cukor mentes dolgokat. Ami nagyon fontos, hogy minden nap fogyassz zöldséget, gyümölcsöt, húst, vagy tojást, és igyál sok vizet, cukrozott üdítőket sem fogyasztok. Mai menüm: reggel: tejeskávé, tízórai: 1 teljes kiőrlésű zsemle+margarin+gépsonka+uborka, gyerek tányérnyi cukorborsó leves, és gyerek tányérnyi rakott káposzta, este (17 óra körül) egy nyers répa felkarikázva, és egy alma. Szerintem csak az ilyen táplálkozással lehet folyamatosan fogyni, és az elért súlyt megtartani.
2017. febr. 17. 10:43
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs kimaradt a szövegből, hogy az ebédem a cukorborsó leves, és gyerek tányérnyi rakott káposzta, nem tízórai :)
2017. febr. 17. 10:47
 15/15 anonim válasza:

Igen lehet vele :)

:)

2017. márc. 7. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!