Most őszintén, van olyan aki tényleg fogyott koplalással? és nem szedte vissza a kilókat? 500kcal per nap stb
egyszerűen nem hiszem el, hogy ilyeneket csináltok, meg azt sem hogy beválik.. :D
hallottam olyat aki napi max 300 vagy 500 kcal-t visz be, hát hogy birjátok ezt ki? mi lett az eredménye?
Nekem sikerült 2014 nyarán, bár nem szándékosan koplaltam. 17 éves voltam, és életemben először összetörték a szívemet (brühühü), szóval az evésre gondolni se tudtam, ehhez hozzájött, hogy baromi meleg is volt, így aztán szerintem olyan 500-600 kalóriánál tóbbet nem ettem egy nap, azt is főként levesekből és gyümölcsből vittem be. Három hónap alatt 14 kilót fogytam, 72-ről 58-ra. Azóta se jött vissza egy kiló sem, pedig utána elkezdtem normálisan enni, ráadásul nem is túl egészségesen.
Senkinek nem ajánlanám viszont ezt a módszert, mert folyton fájt a fejem, szédültem, gyengének éreztem magam, és még csak az éredmény se lett szép, mert elvesztettem az összes izmomat és undorítóan plötyi lett mindenem. Ezt mostanra sikerült helyrehozni 1800-1900 kalóriával naponta, egészséges, változatos étrenddel, és heti 4 súlyzós edzéssel.
21/L
Christian Bale - A gépész című film, napi egy alma és egy kávé + csak víz, nézd meg hogy néz ki, illetve az utána következő filmjét, hogy hízta vissza... állad leesik.
szeirntem ezt hosszú távon nem lehet csinálni, annyira éhezi a kalóriát a tested, ha egy kicsit is többet viszel be raktározni fog, ha meg nem, akkor végül elfogysz, legyengülsz, immunrendszer stb olyan szinten sínyli meg a tested, hogy az elképzelhetetlen. szerintem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!