Nyáron könnyeben tudok majd fogyni?
Kevesebb kalóriát eszem (kb 1400-1500) egy nap, mint amennyi az ajánlott, meg sportolok és mozgok sokat, nem is vagyok egyáltalán elhízva, túlsúly sincs rajtam.
Nyáron miért fogy jobban az ember? Ha pl melegben végzed ugyanazt a tevékenységet ( bicikli, séta, városnézés) mintha hidegben csinálnád, jobban fogysz ?
Vagy csak azért fogynak nyáron többet az emberek, mert sokkal többet mozognak mint télen?
Utóbbi, amúgy télen lehet jobban fogyni ha a mozgás ugyanannyi, mivel több energia kell, hogy ugyanazon a hőmérsékleten tartsd a szervezeted.
Ha nincs túlsúlyod, miből szeretnél fogyni, izomból?
Én nyáron kevesebbet mozgok, mint ősszel és tavasszal (ki kell hagynom a sétákat a meleg miatt s az a fő mozgásom) s amúgysem fogyok könnyebben.
Van, aki lazázik és többet fagyizik és lángosozik...
De van, aki könnyedebben eszik nyáron. Én több gyümölcsöt eszem nyáron, ami egy az egyben felesleges kalória számomra, semmivel nem eszem kevesebbet, mint nélküle.
Nincs konkrét válasz.
A mozgás hidegben éget többet, hisz akkor fűteni is kell. Kint lenni fagyban 8-10 órát (teljesítménytúráztam így), az azért biztos jelent valamit.
Én nyáron könnyeben fogyok. Sok gyümölcsöt eszem, és nem kívánok annyit enni sem, viszont rengeteget bringázok ,sétálok.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!