Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Így mennyi idő alatt tudnék...

Így mennyi idő alatt tudnék fogyni?

Figyelt kérdés
Ha összesen egy nap 600-700 kalóriát "eszem"? Sporttal együtt van ez a 600-700, vagyis amennyit elegetek azt levontam amennyit megeszek és ennyi kalória lett, szóval lehet ezzel így fogyni?

2017. febr. 7. 19:34
 1/9 anonim ***** válasza:

en úgy fogytam,h napi 1000 kalóriat ettem.

nekem az jött be hogy zsírosan ettem keves szenhidrat.

2017. febr. 7. 20:30
 2/9 anonim ***** válasza:
Ezt így nehéz megítélni, hogy nem tudjuk az adataidat, sem az összkalóriát és az ételeid összetételét. Lehet, hogy túl kevés ez a mennyiség.
2017. febr. 8. 08:53
 3/9 A kérdező kommentje:
15 éves vagyok, 165 centi és 50 kiló
2017. febr. 8. 10:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Milyen összkalória?
2017. febr. 8. 10:11
 5/9 anonim ***** válasza:

165 cm és 50 kg mellett ne akarj fogyni.

(Az egészséges súlyod 58 körül van, csak szólok...)

2017. febr. 8. 13:27
 6/9 anonim ***** válasza:

#4: Ha nem vonod le az elégetett kalóriákat, azaz hány kalóriát fogyasztasz összesen?

Amúgy én sem értem, minek fogyni, ha pont jó a súlyod. Ha valamiért nem tetszik az alakod, elég lenne sportolni, izmosodni (de úgy látom, ezt már csinálod). Kalóriaszámlálás helyett egyél egészségesebb ételeket (de ne csak zöldséget meg gyümölcsöt, fehérje és zsiradék is kell).

2017. febr. 8. 15:06
 7/9 A kérdező kommentje:
1100 kalóriát eszem kb.
2017. febr. 8. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így rendben van a kalóriák szempontjából, viszont a testmagasságodhoz képest így kicsi a súlyod, főleg ha izmos is vagy a sport miatt. Szerintem ne akarj fogyni. Ha pedig inkább izmosodni akarsz, akkor egyél több fehérjét és az edzésedben változtass
2017. febr. 9. 21:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Egy ember átlag kalóriaigénye 2000-2500 kcal. Egy fejlődő szervezetnek meg pláne szüksége van a minőségi tápanyagra. A 700 kcal borzasztóan kevés, főleg, ha még sportolsz is. Kicsit emelni kell, minimum a duplájára...
2017. febr. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!