Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mióta nem eszem cukrot (1...

Mióta nem eszem cukrot (1 hete), rendesen ideges vagyok. Cukor megvonástól lehet?

Figyelt kérdés

Szénhidrátot azért beviszem ebből-abból egészségesen a 120grammot,emellett több a fehérje amit eszek.

De ugye eddíg 3 cukorral ittam a kávét,napi szinten ettem vmi péksütit vagy csokit.

Meddíg tart ez még?

Nem hiányzik már a cukor bár az első 3 nap rendesen rossz volt édesség nélkül.

2017. febr. 7. 11:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Kevés kalóriától is lehet, de úgy tudom, sokak a kevés ch-t sem bírják - bár te nem eszel keveset.

Nagyon emberfüggő. Amikor én elhagytam a cukrot és a gabonát és 80g alá mentem a ch-val, semmi ilyen nem volt (jóval alatta már más volt, de azt is megszoktam), de van, aki máshogyan működik.

A drasztikus váltás nem mindenkinek való, bármiről is van szó.

Az világos, hogy a testünknek nem kell élelmi cukor s 120 grammnál nincs valami nagy hiány ételből bontott cukorból sem, de azért szokatlan lehet, ha eddig óriási volt a bevitel.

Magát a répacukrot pedig simán lehet hiányolni lelkileg is, gondolom...

Az édességet is lehet hiányolni (cukortól teljesen függetlenül), nagyon finom megszokás tud lenni akkor is, ha nem függőség. Gondolom, sok ponton változott az étkezésed s ennek azért megvan a terhe akkor is, ha jókat eszel.

2017. febr. 7. 19:19
 12/12 anonim ***** válasza:
#9 Áh, csak egy rosszul elsült poén :D
2017. febr. 8. 05:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!