Hasznos a taposó gép?
Tudom hogy jó fenekre de mégis mennyire?
Mennyit használjam?
Szalkasitas szempontjából mennyire hasznos?
Van bringam is otthon és már taposó is
Kombináljam a 2-t vagy külön külön használjam?
Derék alatti izmokat jól erősíti, plusz nagyon jó fogyásra is. Én napi 10-15 percet használtam, de előtte csináltam saját testsúlyos edzést bemelegítéssel együtt jó 6-8 hónap alatt több mint 20 kilót dobtam le magamról, de erősödött is rendesen a lábam.
Kezdésnek elég lesz neked 5-6 perc is hogy szokjad a dolgot és ha nem bírod tarts 2-3 perc pihenőt közben. Bemelegítést előtte semmiképp se hanyagold el! Ha elhanyagolod vagy nem csinálod jól akkor lesz jajgatás.
Az idővel nem lesz baj mert lassan 2 éve kondizom szóval bírom
Csak volt műtétem és jött fel egy kis felesleg szóval azt kellene leadni
És nem árt ha a fenekem is jobban nézne ki
Kedves előző!
Én ugyan a térdem miatt már 2 éve nem voltam taposógépen, de anno 20-30 perceket csináltam. (triatlonos létemre nem bírtam többet) Ha alacsony fokozaton csinálod, biztos kibírsz 40-50 ercet, de max fokozaton biztos nem.
Hát én életemben először voltam taposó gépen most otthon ,20 percet bírtam
Előtte csináltam comb és fenék edzést
Ezen sajna nem lehet állítani a fokozatot ,vagy legalább is nem látok rajta semmi olyan gombot
De mindenképp erősítő edzés után vegeznem mert az sokat tesz ha előtte erositek
A célom az 1 óra erősítő edzés után még
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!