Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hasznos a taposó gép?

Hasznos a taposó gép?

Figyelt kérdés

Tudom hogy jó fenekre de mégis mennyire?

Mennyit használjam?

Szalkasitas szempontjából mennyire hasznos?

Van bringam is otthon és már taposó is

Kombináljam a 2-t vagy külön külön használjam?

2017. febr. 5. 16:23
 1/6 anonim ***** válasza:
Jó. Ha az etrended okès, barmilyen mozgàsforma jó.
2017. febr. 5. 16:35
 2/6 anonim ***** válasza:

Derék alatti izmokat jól erősíti, plusz nagyon jó fogyásra is. Én napi 10-15 percet használtam, de előtte csináltam saját testsúlyos edzést bemelegítéssel együtt jó 6-8 hónap alatt több mint 20 kilót dobtam le magamról, de erősödött is rendesen a lábam.

Kezdésnek elég lesz neked 5-6 perc is hogy szokjad a dolgot és ha nem bírod tarts 2-3 perc pihenőt közben. Bemelegítést előtte semmiképp se hanyagold el! Ha elhanyagolod vagy nem csinálod jól akkor lesz jajgatás.

2017. febr. 5. 16:59
 3/6 A kérdező kommentje:

Az idővel nem lesz baj mert lassan 2 éve kondizom szóval bírom

Csak volt műtétem és jött fel egy kis felesleg szóval azt kellene leadni

És nem árt ha a fenekem is jobban nézne ki

2017. febr. 5. 18:10
 4/6 anonim ***** válasza:
5 6 perc? Komolyan? Kb mintha kisetalnek a kis boltba. Taposogep egyaltalan nem megterhelo. Ha fogyni szeretnel 40 50 perc minimum mehet. Hogy ne legyen halal unalmas nezz kozbe tv t vagy valami filmet/sorozatot.
2017. febr. 5. 19:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Kedves előző!

Én ugyan a térdem miatt már 2 éve nem voltam taposógépen, de anno 20-30 perceket csináltam. (triatlonos létemre nem bírtam többet) Ha alacsony fokozaton csinálod, biztos kibírsz 40-50 ercet, de max fokozaton biztos nem.

2017. febr. 5. 19:40
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát én életemben először voltam taposó gépen most otthon ,20 percet bírtam

Előtte csináltam comb és fenék edzést

Ezen sajna nem lehet állítani a fokozatot ,vagy legalább is nem látok rajta semmi olyan gombot

De mindenképp erősítő edzés után vegeznem mert az sokat tesz ha előtte erositek

A célom az 1 óra erősítő edzés után még

2017. febr. 5. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!