Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Egy héten szoktam futni 4...

Egy héten szoktam futni 4 nap, kb 20 percet közepes tempóban. Így mennyi idő alatt fogyhatok le 70 kilóról 60-ra? 17/L

Figyelt kérdés

2017. febr. 5. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
63%
Anyád mit mond?
2017. febr. 5. 13:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Miket eszel? Mennyit?
2017. febr. 5. 13:48
 3/7 anonim ***** válasza:
Aerob mozgásformától fogysz zsírból, szóval inkább gyorsgyalogolj naponta 1 órát. Időtartam mindenkinél más, mondjuk 3 hónap.
2017. febr. 5. 19:14
 4/7 A kérdező kommentje:
köszi!
2017. febr. 5. 20:47
 5/7 Rayna ***** válasza:
Kell a mozgás a fogyáshoz, de alapvetően nagy részben az étkezésedtől fog függni, hogy fogsz tudni fogyni. Tehát, ha helytelenül étkezel, hiába mozogsz hozzá, nem fogsz fogyni. Ha viszont az étkezésedet is beállítod helyesre, akkor 10 kg-ot kb 3 hónap alatt le is adhatsz (heti max 1 kg-ot érdemes fogyni).
2017. febr. 6. 11:20
 6/7 anonim ***** válasza:
Ennyi mozgás nem elég. Vagyis a 20 perc nem elég. Minimum 1 óra, és vegyél egy pulzusmérős órát Decathlon-ban, amit állíts be zsírégető tartományba, és meg fogsz lepődni azon, hogy eddig túl gyorsan futottál. Miután visszavettél a tempón, és a pulzusod a megfelelő tartományban van, a következő meglepetés az lesz, hogy simán bírod az 1 órát is. Én Majdnem 110 kg voltam mikor elkezdtem futni, először csak úgy ment, hogy 300m kocogás, 600m séta. 1 hónap kellett ahhoz, hogy tudtam kocogni egyhuzamban 2 órát. Fontos, hogy a megfelelő mértékben terheld magad, amihez pulzusmérős óra kell, és akkor sokkal többet bírsz egyszerre. 1-2 óra alatt meg már annyi kalória lemegy, amit nagyon meg se bírsz enni, szóval fogsz fogyni rendesen, amiatt ne izgulj. 32f
2017. febr. 12. 08:13
 7/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző írta, ennyi idő nem lesz elég. Általában minimum 30-40 percnyi energiafelhasználás után kezdi el a szervezet az elraktározott energiáit felhasználni. Hiába csinálsz nagyon intenzíven valamit 20 percig, az a közelmúltban beszerzett energiaforrásokból fogja megoldani a szervezet. Ha fogyni szeretnél, akkor közepes intenzitású feladatot válassz, amit képes leszel 40 percig végezni.
2017. febr. 13. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!