Milyen szerrel tudnék leadni kb 30 kg-t?
A helyzet az, hogy kb 10 éve küzdök a súlyommal. Ha le is fogytam 80 kilóra, nagyon hamar visszajött, sajnos ilyen rossz az anyagcserém, az égvilágon mindenhol vizsgáltak már, szervi elváltozás nincs.
Akaraterőből sincs hiány, de mikor már fél éve nem fogytam 1200 kalória és mozgás mellett, azért elkeseredtem és visszacsúsztam...
Mostmár annyira meghíztam, hogy az egészségem a tét. Ha a súlyomnak ezt a 30 kilóját leadnám, úgy érzem, onnantól már elég könnyen menne, lenne bőven motiváció.
Étvágycsökkentőkre gondoltam, zsírégetőkre... Nem a kamu dolgokra, hanem mondjuk Biotech-es cuccokra. Van, akinél beváltak? Persze diéta és mozgás mellett (csak a mozgás elég nehéz most..)
Diétában és edzéstervben nem tudnának újat mondani, de különben követem a tilt-et. :)
Elméleti tudás megvan, gyakorlatban is tudom használni, csak eredmény nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!