Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnék 4 kg-ot leadni?

Hogyan tudnék 4 kg-ot leadni?

Figyelt kérdés

Kozepiskolas lany vagyok es szeretnek leadni par kgot de nem tudom hogyan kene az iskola mellett egezsegesen fogyni egy kicsit.

Arra gondoltam hogy visszaveszek egy kicsit az etel mennyisegebol de nem tudom h az mit jelentene.

Reggel es delbe es este mennyit kene ennem?

Nem akarom hogy a tanulas karjara menjen h eheztetem magam meg egyeb hulyesegek de jo lenne azert 4-5 kgot leadni.

Tudna valaki tancsot adni?

A reggelit se tudom nagyon.

Ha visszaveszek a kenyerbol az mit jelent . Vagy mit vigyek az iskolaba a szendvics helyett?

Testmozgasra is gondoltam. Mennyit kene mozognom?

2017. jan. 29. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:
Énos középsulis vagyok.Leìrom a napi étrendem.Na szóval: reggel 6:00-kor 3 főtt tojás,50g zabbal, 200g zöldség-gyümölcs , tízórait én kihagyom mostanában mert szünetekben szokásom tanulni :D ,de tízóraira cottage chees t ettem régen.Ebéd: 200g csirkemell/marha/disznó hús.300g zöldseggel gyümölccsel keverve.(ételhordó dobozokba pakolom az ételt,így suliban kényelmesen megtudom enni.)Uzsonna: 3főtt tojás vagy 130g tonhal, 50g zabbal es 1db almával. Este pedig 100g sovány túró 200g zöldséggel. Napi 2,5-3l vizet iszok.
2017. jan. 30. 12:19
 2/5 anonim ***** válasza:
Hopp a válasz meg lemaradt.Neked kell a saját testednek megfelelően kiszámolnod hogy miből mennyit kell bevinned.Illetve heti 4 edzés sztem elég lenne. Ha nem veted meg a kondit akkor az jó lesz,kis futással kiegészítve.(nem ,nem leszel 200kg-mos tenyész állat ,nyugi.)De számos más sportot is választhatsz.A lényeg hogy élvezd.És ne akarj gyorsan fogyni.
2017. jan. 30. 12:24
 3/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszodat:)

Nekem csak egy bajom van, hogy nem nagyon vagyok oda az ilyen beosztom h 300g sovany tej meg stb. En inkabb arra gondoltam hogy ha mindenbol a felet eszem meg akkor is elindul a fogyas. Viszont a reggeli zsemle kenyer ha teljes kiorlesu vagy ilyesmi akkor az se jo.Gondoltam van valami ami konnyen elviheto es nem korog egesz nap a hasam.

2017. jan. 30. 16:50
 4/5 anonim ***** válasza:
Nembaj ha nem grammozgatsz.A lényeg hogy egészséges ételeket egyél,és ne éhezz.
2017. jan. 30. 19:40
 5/5 A kérdező kommentje:
Redben. Koszonom :)
2017. febr. 1. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!