Hogyan tudnék 4 kg-ot leadni?
Kozepiskolas lany vagyok es szeretnek leadni par kgot de nem tudom hogyan kene az iskola mellett egezsegesen fogyni egy kicsit.
Arra gondoltam hogy visszaveszek egy kicsit az etel mennyisegebol de nem tudom h az mit jelentene.
Reggel es delbe es este mennyit kene ennem?
Nem akarom hogy a tanulas karjara menjen h eheztetem magam meg egyeb hulyesegek de jo lenne azert 4-5 kgot leadni.
Tudna valaki tancsot adni?
A reggelit se tudom nagyon.
Ha visszaveszek a kenyerbol az mit jelent . Vagy mit vigyek az iskolaba a szendvics helyett?
Testmozgasra is gondoltam. Mennyit kene mozognom?
Köszönöm a válaszodat:)
Nekem csak egy bajom van, hogy nem nagyon vagyok oda az ilyen beosztom h 300g sovany tej meg stb. En inkabb arra gondoltam hogy ha mindenbol a felet eszem meg akkor is elindul a fogyas. Viszont a reggeli zsemle kenyer ha teljes kiorlesu vagy ilyesmi akkor az se jo.Gondoltam van valami ami konnyen elviheto es nem korog egesz nap a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!