Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen szerrel tudnék leadni...

Milyen szerrel tudnék leadni kb 30 kg-t?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy kb 10 éve küzdök a súlyommal. Ha le is fogytam 80 kilóra, nagyon hamar visszajött, sajnos ilyen rossz az anyagcserém, az égvilágon mindenhol vizsgáltak már, szervi elváltozás nincs.

Akaraterőből sincs hiány, de mikor már fél éve nem fogytam 1200 kalória és mozgás mellett, azért elkeseredtem és visszacsúsztam...

Mostmár annyira meghíztam, hogy az egészségem a tét. Ha a súlyomnak ezt a 30 kilóját leadnám, úgy érzem, onnantól már elég könnyen menne, lenne bőven motiváció.

Étvágycsökkentőkre gondoltam, zsírégetőkre... Nem a kamu dolgokra, hanem mondjuk Biotech-es cuccokra. Van, akinél beváltak? Persze diéta és mozgás mellett (csak a mozgás elég nehéz most..)

2017. febr. 3. 18:25
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Magasség, jelenlegi súly? nem? kor? Ha valóban 1200on voltál és nem fogytál akkor orvos látott e már?
2017. febr. 3. 18:39
 2/13 anonim válasza:
51%
Kezdj el Cigizni, akkor nem marad pénzed kajára
2017. febr. 3. 18:42
 3/13 anonim ***** válasza:
#2 Sőt egyből dögöljön is meg és akkor pár héten belül minden zsír és mindem más is lebomlok róla, nem? Hülye. Mi van ha 600 a nettója amúgy meg...
2017. febr. 3. 18:44
 4/13 anonim ***** válasza:

A jó hírem az, hogy ha nincs semmi szervi bajod, akkor csak rajtad múlik a dolog. Felesleges a rossz anyagcserére fogni, senkié nem rossz, max. elrontja 1200 kalóriás koplalással.

Egy dolgot viszont nagyon jól jegyezz meg egész életedre: NINCS olyan csodaszer, amivel le lehet fogyni. Ha lenne, nem lenne már kövér ember, mert csak beszednék és szép vékonyak lennének.

Normális étrend (nem éhezés, nem "kúra" és nem csodamódszer) és a mozgás a titka az egésznek. Sétálni 110 kilósan is lehet. Minden más csak kifogás.

2017. febr. 3. 18:45
 5/13 anonim ***** válasza:
55%

Szerintem is menj orvoshoz, de elég mozgás s kevés kalória mellett muszáj fogynod, mert nem tudsz a semmiből energiát meríteni. Ha csodalény vagy, akinek az anyagcseréje majdnem nulla, a mozgás akkor is kalóriát éget. Lehet, hogy összeesel, de ha nem, akkor mozgás mellett fogysz, ha nem pótolod be evéssel.

Vagy fényevő vagy, de arra nem látok sok esélyt.

Akármilyen betegsége van az embernek, az energiamegmaradás törvényének megsértésére nem képes és kész.

2017. febr. 3. 18:59
 6/13 anonim ***** válasza:
A Bioteches "cuccok" étrenkiegészítők. Nevükből adódóan csak kiegészítik a helyes táplálkozást. A zsírégetők csak nagyon minimálisan tesznek hozzá a fogyáshoz és csak kiváló kaja és mozgás mellett.
2017. febr. 3. 19:46
 7/13 anonim ***** válasza:

egyél 2000kcalt és mozogj amellett.

van egy sanda gyanúm h kövér se voltál csupán némi izmost szedtél magadra azért tűnt úgy mintha nem fogynál..

ÉS nézz utána a raktározásnak.. a fogyókra nem abból áll h keveset eszel utána meg többet. ENnek egész léletre kell sólnia ezért kell olyan életmódváltást választani amit tartani tudsz.. másképp jojózni fogsz.. ez nem betegség csupán a szervezeted okosabb nálad és az éhezéses szakaszokra tartalékol a kevés bevitt kalória miatt ha később többet eszel.

2017. febr. 3. 20:55
 8/13 anonim ***** válasza:

Nekem a szűztea kapszula segített. 30 kilót fogytam.

Jöhet a lepontozás!

2017. febr. 4. 05:56
 9/13 anonim ***** válasza:
Ajánlom a lifetiltet en 30 kilót fogytam a segítségével, facen van egy hó kis csoport, csodás fogyasok vannak, a termékek melle kapsz diétát es edzés tervet
2017. febr. 4. 09:06
 10/13 A kérdező kommentje:

Akkor egyszer voltam 100 kg alatt, amikor lefogytam 80 kilóra. Jelenleg 140 kg vagyok..

Évekig jártam orvoshoz, nem jutottak semmire. Ráadásul egészségügyis vagyok, tehát kifejezetten figyeltek rám.

Tény, hogy 10-13 éves koromban valószínűleg elrontottam az anyagcserémet, de azóta már jó pár év (és diéta, életmódváltás) eltelt és sehogyan sem rendeződött a helyzet.

És igen, 1200 kalória, heti több óra mozgás edzővel, és alig fogytam. Akkor is 100 kg felett voltam bőven, 120 azt hiszem. Nyilván nem 1200 kalóriával kezdtem el diétázni, de mivel 1600-nál nem volt eredmény, csökkentettem 1400-ra, majd 1200... Az alá meg nem ajánlott menni, így maradt a stagnálás.. Többet mozogni nem volt időm (napi 1,5 óra)

2017. febr. 4. 14:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!