Sétával mennyi kalória ég el? A másik kérdésem: Miért eszek annyit, ami két vagy három embernek is megfelel, viszont nem látszódik meg rajtam? (tudom, a második hülye kérdés)
Figyelt kérdés
közel 164 cm vagyok és 75 kg, de tartósan vagyok 75 kg...2017. febr. 2. 04:48
11/12 anonim válasza:
9-es, azért nézted a magasságát, ugye? Mert nem mindegy, hogy 164 centivel 75 kiló valaki vagy 180-nal. Vagy erre csak a hülyék gondolnak?
12/12 anonim válasza:
Bàr làtom régi a kérdéd, de talàn még akruàlis. Vagy ha rg hasonlò helyzetben lévő érdeklődő érintett olvassa segìtsègére lehet. Az a véleményem ha zavar a sùlyod vagy többször ùgy érzed túlterhelted a gyomrod, felejtsd el a cukros löttyöket, panírt. hízlalò nasit( finomított cukros kekszek, ropik, helyette inkàbb ubi,stb) pròbàlj ki diétàt( felezd a heti kenyér fogyasztàsod), 1 napos léböjtöt, igyàl több teàt, néha sétàlj, mozogj inkàbb evés helyet. Tarts időszakos böjtöt. Az étel szeretete picit veszélyes. Ha meg gyakrab érzelmi okokbòl eszel többet akkor először a lelki gobdokat pròbàld megoldani ha gondolod írj ràm bàtran, segítek benne :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!