Mennyi kalóriát kéne bevinnem, hogy meginduljon a fogyás?
162 cm 55 kilós lány vagyok, szeretném visszakapni az 50 kilós énemet. Nem izmosodtam, híztam. Eddig diéta nélkül sportoltam (minden nap kardió, egy-két nap konditerem)
Most viszon elkezdtem edzésterveket gyűjtögetni, azonban nem tudom, mennyi kalóriát klne bevnnem. Rengeteg helyen számoltam, és nagyjából belőttem magam ilyen 1000-1300 kalóriás tartományba, de nlhol azt írják hogy kis súly esetén az 1200 kcal-os étrend nem indítja be a fogyást.
Akkor mégis mennyyit kéne bevinnem, ha mellette heti kétser eljárnék kondiba, kardióznék naponta?
Akkor fogysz, ha kalóriadeficitben vagy. A helyedben kiindulnék vagy 1500 kcalból, de ez hasraütés, hisz fogalmam sincs, mennyit használ fel a szervezeted. 1000 az kb. mindenkinek koplalás, 1300 is kérdéses edzés mellett.
Az nem baj, ha lassan fogysz, hisz a felesleged elég pici lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!