Hogyan fogyjak? Hogy erhetem el, h meginduljon a fogyas? Mit csinaljak? ; (
Tudod mi a legjobb zsiregeto? Az izom! A sajatod. Ahogy a keped elnezem nem sok van rajtad.
Iktass be erosito gyaksikat. Kezdetnek sajat testsulyosat, fekvotamasz, felules, guggolas, kitores. Kemenyen, hogy izzadj, hogy a vegere mar remegjen a labad. Ha igy csinalod akkor hatasos es akkor izmot novesztesz, ami cserebe szepen elegeti neked a felesleges zsirt!
Ennyi
A kép alapján nem kell sokat fogyni.
Tudod mit próbálj ki? Paleózz de valamivel komolyabban :)
A tejtermék amit írtál, a délig fogyasztott szénhidrát (nem tudom mennyit ehetsz) egyáltalán nem paleós dolgok, mégpedig azért, mert károsak. Ha károsak, akkor nehéz fogyni velük! :)
Tejtermék meg szénhidrát helyett tessék húst és zsírt, zöldséget fogyasztani és rendben lesz minden :)
A sok gyümölcs sem ajánlott egyébként, és főleg nem fogyás alatt. Tudod mennyi dr. Tóth Csaba (paleo szemléletű orvos) ajánlása? Napi 1 darab alma, ennyi gyümölcs elég, több fruktóz nagyon fölösleges. Legalábbis rendszeres fogyasztásra, én át-átlépem de 1. nem akarok fogyni, 2. azért igyekszem figyelni rá, és ajánlom másnak is :)
gyere paleo csoportba fészbúkon! :)
Bejelölöd Aczél Gergőt, és hozzáad a csoporthoz, ott sok gyakorlatias ötletet kaphatsz! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!