Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyjak? Hogy erhetem...

Hogyan fogyjak? Hogy erhetem el, h meginduljon a fogyas? Mit csinaljak? ; (

Figyelt kérdés
Nem tudom mit csinalhatok rosszul.Nem eszem zsiros ételeket, iszom rendesen(vizet) sok a gyumolcs, sok a zoldseg, este mar nem eszek, heti 4x sportolok, megse bomba a testem és nem is fogyok, sot neha meg fel is jon ram
2012. nov. 15. 18:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Mit eszel egy nap?Ird le egy atlagos napodot.Lehet tul keveset eszel.Mennyit es mit sportolsz?Hany kg es cm vagy?
2012. nov. 15. 18:06
 2/8 A kérdező kommentje:
Keveset eszem tobbszor, tobbnyire paleolit taplalkozast folytatok. Szenhidrat max 12ig. Azonkivul hus, gyumolcs, zoldseg, neha kefir. És kondiba jarok alltalaban egy ora kardio es fel óra erosites.
2012. nov. 15. 18:08
 3/8 A kérdező kommentje:
66kg es 162cm
2012. nov. 15. 18:09
 4/8 A kérdező kommentje:
2012. nov. 15. 18:13
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem jó bula vagy:D Már nem azért kb. 5kgot kell fogynod és tökéletes leszel a combod kicsit vastag de amúgy jól nézel ki:)
2012. nov. 15. 18:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Az a kerdes hogyan????????
2012. nov. 15. 18:22
 7/8 anonim ***** válasza:

Tudod mi a legjobb zsiregeto? Az izom! A sajatod. Ahogy a keped elnezem nem sok van rajtad.

Iktass be erosito gyaksikat. Kezdetnek sajat testsulyosat, fekvotamasz, felules, guggolas, kitores. Kemenyen, hogy izzadj, hogy a vegere mar remegjen a labad. Ha igy csinalod akkor hatasos es akkor izmot novesztesz, ami cserebe szepen elegeti neked a felesleges zsirt!

Ennyi

2012. nov. 15. 21:05
 8/8 anonim ***** válasza:

A kép alapján nem kell sokat fogyni.

Tudod mit próbálj ki? Paleózz de valamivel komolyabban :)

A tejtermék amit írtál, a délig fogyasztott szénhidrát (nem tudom mennyit ehetsz) egyáltalán nem paleós dolgok, mégpedig azért, mert károsak. Ha károsak, akkor nehéz fogyni velük! :)

Tejtermék meg szénhidrát helyett tessék húst és zsírt, zöldséget fogyasztani és rendben lesz minden :)

A sok gyümölcs sem ajánlott egyébként, és főleg nem fogyás alatt. Tudod mennyi dr. Tóth Csaba (paleo szemléletű orvos) ajánlása? Napi 1 darab alma, ennyi gyümölcs elég, több fruktóz nagyon fölösleges. Legalábbis rendszeres fogyasztásra, én át-átlépem de 1. nem akarok fogyni, 2. azért igyekszem figyelni rá, és ajánlom másnak is :)

gyere paleo csoportba fészbúkon! :)

[link]

Bejelölöd Aczél Gergőt, és hozzáad a csoporthoz, ott sok gyakorlatias ötletet kaphatsz! :)

2012. nov. 16. 10:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!