Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen étrendet kövessek ha...

Milyen étrendet kövessek ha fogyni szeretnék?

Figyelt kérdés
175 cm,86kg 18éves fiú vagyok.Fogyni szeretnék itthoni módszerekkel.Mikor hazajövök a suliból olyan 4-5 óra körül szoktam enni és este 7-8 óra tájba.Szeretnék valamilyen étrendet amit be tudnék tartani.Tippeket,tanácsokat is elfogadok.

2017. febr. 1. 16:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Van elég fogyis weboldal, akár étrendekkel is. Hasznosabbak, mint az itt elmondott 2-3 mondatok.
2017. febr. 1. 16:18
 2/16 anonim ***** válasza:
Így láthatatlanban nem lehet erre mit mondani. Nem tudjuk eddig miket ettél, mennyit, hányszor, és mit mozogtál. Ennyi információval csak annyit lehet mondani,hogy egyél minőségi ételt. Húsokat,halat,túrót,tojást,zöldségeket. Ha eddig sok cukrosat és liszteset ettél(pékáruk,üdítők,csokik,chipsek,bármilyen nasi) akkor már ezek elhagyásával is lehet fogyni rövid távon is akár.
2017. febr. 1. 16:27
 3/16 A kérdező kommentje:
Amiket ettem: itthoni főtt kaják,szendvicsek és pékáruk ezeket napi szinten eszem. A pékáru ennyire hízlalna?
2017. febr. 1. 16:35
 4/16 anonim ***** válasza:
Minden hízlal, ha túl sokat eszel belőle.
2017. febr. 1. 16:37
 5/16 anonim ***** válasza:
33%
A pékáru eléggé hízlal igen. Mintha süteményt ennél kb. És élettanilag is rossz.
2017. febr. 1. 16:41
 6/16 anonim ***** válasza:
Ki pontozta le azt ,hogy a péksüti hízlal? :D ki gondolja úgy hogy annak aki leakar fogyni annak péksütit enni e szabad :D
2017. febr. 1. 17:00
 7/16 anonim ***** válasza:

Le lehet fogyni péksütivel, természetesen. Sütikkel is.

Sokaknak nehezebb úgy, de le lehet.

Kizárólag a kalóriatöbblet hizlal. Nem hizlal a péksüti, csak akkor, ha többletben eszik az ember. Mi ebben a furcsa? Rengeteg ember súlyt tart vagy fogy, miközben napi szinten péksütit tol. Én sem úgy csinálnám, de engem eleve akadályoz, ahogy minden szénhidrátbomba. De van, akinek a diétájába remekül belefér a péksüti is.

2017. febr. 1. 17:54
 8/16 anonim ***** válasza:
persze lelehet, de sztem sokan túltolják ezt a kalóriatöbblet..az összetevők fontosabbak ,mint hogy most az 80 vagy 130 kalória e.
2017. febr. 1. 17:57
 9/16 anonim ***** válasza:
A fogyás szempontjából a kalóriaegyensúly számít... Nyilván nem mindegy, miből visszük be, jóllakás, egészség szempontjából sem. Mintha egyeseknek az anyagcserébe is bekavarna, mert ugyanannyi kalória mellett jobban híznak más összetételnél, ezt máshogyan nem tudom magyarázni, az energiamegmaradás törvénye elég erős.
2017. febr. 1. 18:02
 10/16 anonim ***** válasza:
Kezd azzal, hogy leteszed a szénhidrátot!
2017. febr. 1. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!