Tanácstalan vagyok! Segítene valaki?
Először is szükségünk lenne a nemedre, pl a teremfocit és a súlyemelést nőknek nem ajánlanám, valamint a kangoot a férfiaknak. Minden sporthoz más más izomzatot dolgoztatunk meg és figyelembe kell venni az érintettek nemét, ugyan is más az izomzatunk!
Egyébként fontos a rendszeresség, és hogy úgymond kifulladásig dolgozz, hisz az égeti a zsírt. :-)
Nem annyira vészes ám, ha nem edzel minden egyes nap, bár szerintem is jó, ha minimum egy séta akad a napban.
Személy szerint a testépítést tartom a legjobbnak, hisz az mozgatja meg az egész testet és a legjobb izomnövelésre, de sokat számít, hogy mi a célod és mit szeretsz edzeni (ami persze változhat). A mai ember az életmódja miatt szerintem jó, ha megmozgat mindent, amit lehet, én ezért súlyzózom itthon. Plusz gyaloglok és icipicit futok (mivel több nem megy, de a keringési rendszernek jól jön és sokféle mozgásnak jót tesz, ha az ember megtanul futni, ami egy szárazföldi emlősnél amúgyis alap, azt gondolom).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!