Ti hol vesztek diétás ételeket?
Ti hol vesztek viszonylag olcsó, magas fehérje-, és alacsony zsírtartalmú chipseket, fehérje szeleteket, snackeket?
Én novo chipset szoktam venni, de az sem olyan olcsó+kevés helyen beszerezhető és szívesen kipróbálnék új dolgokat is. Érdekelnek nagy kiszereléseket áruló boltok is (hüvelyesek, magvak stb).
(Sportoló vagyok, de egy kicsit izmosodni szeretnék)
Köszi!
Általában nem veszek ilyesmit.
Egy jó étrendbe elég ritkán kellenek snackek, a fehérje szeleteknél érdemes nézni a többi összetevő arányát, meglepően alacsony fehérjetartalmú cuccok sorakoznak fehérjeszeletként... Kimérve hüvelyeseket és magvakat nagyobb hipermarketekben lehet venni.
Szóval igazából ezeknek akkor van értelme, amikor pl. egész napos workshop/verseny/fellépés van. (Táncos vagyok, erről tudok inkább mesélni.)
Még ilyenkor is igyekszem normális kaját magammal vinni: rozskenyeret zöldséggel és főtt tojással, olajos magot, előre felszeletelt almát, répát, stb. De ilyenkor azért bedobok egy-két energiaszeletet is a táskába, hogy ha annyira sűrű lenne a program, hogy nem tudok rendszeresen elvonulni enni, akkor gyorsan energiát tudjak szerezni belőle.
Hétköznapi használatra viszont még a keményebb edzésnapokon sem ezeket viszem magammal. Normál, rendszeres étkezés és max. egy kocka 80% kakaótartalom fölötti étcsoki edzés előtt/között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!