Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrával elérhetem az...

Fogyókúrával elérhetem az alábbi méreteket? (bővebben lent, nagyon fontos) 21/L

Figyelt kérdés

168 cm vagyok jelenleg 66-67 kg.Ezek a méreteim:

csípő:96 cm

felső derék (mell alatt):83 cm

alsó derék("középen",köldök felett nagyon kicsivel):81,5 cm

mellbőség:100,5 cm

Szerintetek sporttal és diétával elérhetek ilyeneket,hogy:

csípő:ugyanannyi

felső derék:75 cm

alsó derék:79 cm

mellbőség:95 cm

Egy nagyon szép ruhába szeretnék "belefogyni",álmaim alkalmi ruhája,és ilyen méretek kellenének az XL-hez,nem létezik nagyobb.Szerintetek van rá esély?Pláne,hogy a mellbőségem ennyit csökkenjen?Mondjuk a derék húzósabb,mert nekem nagyon kiáll a bordám,erősebbek a csontjaim,mint az átlagban a lányoknak.A vállam,csípőm is erős,széles.Sikerülhet?Miket étkezzek és miket sportoljak?Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2017. jan. 30. 10:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Ha kalorideficitben vagy egész nap akkor tok Mind1 h eszel e este 6-kor vagy később

Egyébként meg minek szénhidrátot enni este?

Egyel túrót

2017. jan. 30. 17:11
 12/12 anonim ***** válasza:

#9: Rám sem jellemző, hogy a tévé előtt punnyadjak este, 10-ig van, hogy a vacsorán kívül le se ülök...

Amúgy, hogy az alapkérdésre is válaszoljak (ha már más nem): szerintem elérheted, csak idő és elhatározás kérdése. Hogy mennyi idő, azt nem tudom megsaccolni. Én mondjuk nem szívesen fogynék mellből egy ruha kedvéért, de te tudod :)

Hogy mit egyél? Én a szénhidrátcsökkentésre szavaznék (a legtöbb embernek beválik), ezzel együtt érdemes minél kevesebb feldolgozott ételt enni. Egyél sok zöldséget, húsokat, tojást, sokaknak jók a fehérjedús tejtermékek (sajt, túró) is. Én úgy fogytam, hogy a zsírbevitelt nem csökkentettem (csak másfajta, egészségesebb zsiradékokra álltam át), gyümölcsökből is belefért a korábban megszokott napi 1-2 adag. Hogy neked mi válik be, azt neked kell kitapasztalnod. A szénhidrátosabb ételfajtákat (gabonák, krumpli) lehet csökkenteni vagy kerülni, van, aki a zabra vagy a teljes gabonafélékre esküszik. Én teljesen kiiktattam ezeket, így maradt bőven keretem a gyümölcsökre, és nekem ez így teljesen élvezhető és laktató megoldás. Ivásra legjobb a víz, esetleg gyógyteák.

Az edzésről kérdezd meg Buildert.

2017. jan. 30. 23:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!