Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyókúrával elérhetem az...

Fogyókúrával elérhetem az alábbi méreteket? (bővebben lent, nagyon fontos) 21/L

Figyelt kérdés

168 cm vagyok jelenleg 66-67 kg.Ezek a méreteim:

csípő:96 cm

felső derék (mell alatt):83 cm

alsó derék("középen",köldök felett nagyon kicsivel):81,5 cm

mellbőség:100,5 cm

Szerintetek sporttal és diétával elérhetek ilyeneket,hogy:

csípő:ugyanannyi

felső derék:75 cm

alsó derék:79 cm

mellbőség:95 cm

Egy nagyon szép ruhába szeretnék "belefogyni",álmaim alkalmi ruhája,és ilyen méretek kellenének az XL-hez,nem létezik nagyobb.Szerintetek van rá esély?Pláne,hogy a mellbőségem ennyit csökkenjen?Mondjuk a derék húzósabb,mert nekem nagyon kiáll a bordám,erősebbek a csontjaim,mint az átlagban a lányoknak.A vállam,csípőm is erős,széles.Sikerülhet?Miket étkezzek és miket sportoljak?Köszönöm szépen előre is a válaszokat!

2017. jan. 30. 10:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

83-as derék, az már derék :-)

Ha lehet, ne egyél este 6 után. Inkább sokszor keveset, mint kevésszer sokat. A cukros löttyöket hanyagold. A cickókra vigyázz, nem rút tud lenni egy fogyókúrától lógó mell.

2017. jan. 30. 11:04
 2/12 anonim ***** válasza:

Az h ne egyel 6 óra után az hülyeség

Azt felejtsd el ,én van h este 9-kor eszek

Csak nem Mind1 mit

2017. jan. 30. 11:11
 3/12 anonim ***** válasza:
27%
Meg nem mindegy milyenek a génjeid, ugyebár. Most soroljam, hogy fiziológialag miért nem jó lefekvés előtt enni?
2017. jan. 30. 11:14
 4/12 anonim ***** válasza:
DonGalába: azzal mi a gond, ha este 7-8 között eszem, és 11 körül megyek aludni? Miért olyan mágikus időpont az este 6 óra? Ha hat előtt ennék utoljára, 10 körül felfordulnék az éhségtől.
2017. jan. 30. 12:08
 5/12 anonim ***** válasza:
42%
Mert este már nincs akkora aktivitása a szervezetednek, és a bevitt szénhidrátot zsirként fogja tárolni.
2017. jan. 30. 12:11
 6/12 A kérdező kommentje:

Légyszíves ne térjetek el a tárgytól!Köszi!

Minden egyéb ötletet,tippet szívesen fogadok!

2017. jan. 30. 12:14
 7/12 A kérdező kommentje:
Egyébként én is úgy tudom,hogy alvás előtt kb 2 órával lehet még valamit enni,amiben sok a fehérje.A szénhidrát amúgy sem jó,ha az ember fogyókúrázni akar,de persze azért kell valamennyi nyilván.
2017. jan. 30. 12:16
 8/12 A kérdező kommentje:
Mit sportoljak,hogy elérjem a célom,amit fentebb megfogalmaztam?Heti 5* 60 perc szobabiciklizés megfelelő?Nagyon hideg van,érzékeny a fülem és a bőröm,kinn most semmi sportot nem tudok végezni.Derekat,mellet hogyan lehet formálni?
2017. jan. 30. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
DonGalába mem szexelsz mi? Meg ezen kívül is általában este edzek, szóval az élet 6 után kezdődik :)
2017. jan. 30. 13:14
 10/12 anonim ***** válasza:

Ennyit az este 6 után nem evésről:

[link]

2017. jan. 30. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!