Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sürgőőős! Hogyan fogyjak le...

Sürgőőős! Hogyan fogyjak le nyár elejééig?

Figyelt kérdés
A combom nagyon vastag, és a hasmon is van pluszsúly!! Futni szeretnék majd lejárni, de én örököltem a kövérségeeeeet!! Úgy is lehetnek vékonyak a lábaim? ÁÁÁh én ebbe beledöglök. Tudom, majd jön az alapszöveg "járj el sportolni, egyél egészségesen, stb." én ezt mind +teszem, és nem megy le 1 gramm sem!! :@ Beleőőőőőrülök!
2010. máj. 6. 18:27
1 2 3 4
 21/31 A kérdező kommentje:
és a comb most biztos, mert előtte nadrágban mértem, most pedig nem
2010. máj. 6. 21:07
 22/31 anonim ***** válasza:
derék?
2010. máj. 6. 21:41
 23/31 anonim ***** válasza:
mindegy milyen, de dobj már egy képet, amin látszik az alakod...most már kíváncsi vagyok....fejed azért legyen kitakarva :)
2010. máj. 6. 22:41
 24/31 anonim ***** válasza:
És mennyire szeretnél fogyni? 32 kilóra? Már ne haragudj, de szerintem egy gramm felesleg sem lehet rajtad ennyi kilóval ilyen magassághoz. Ne csodálkozz, ha nem is tudsz fogyni, nincs miből!
2010. máj. 7. 12:40
 25/31 anonim ***** válasza:
167 cm-hez a 47 kg abnormálisan kevés. Nem tudom mire jó ez, a mai társadalom átka ez a hülye piszkafa-mánia! Kérdző, neked hízni kéne! Az 55 cm-s combátmérő meg a 167 cm-s magassághoz teljesen oké, ha kategorizálni kellene, akkor inkább a vékony tartományba lehetne sorolni, semmiképp nem a vastagba.
2010. máj. 7. 12:48
 26/31 A kérdező kommentje:

[link] a hasam

[link] a combom... v fordítva? :D

2010. máj. 7. 17:45
 27/31 A kérdező kommentje:

igen, fordítva.. xĐ

na itt van amit annyira vártatok, akk válazokat!! :)

mégmindig nincs rajtam 1 gramm felesleg sem... ;)

2010. máj. 7. 19:43
 28/31 anonim ***** válasza:
A combodból így elég keveset látni, viszont ilyen kis hasa nagyon sok egyébként vékony lánynak is van! Ha nem tetszik, akkor inkább sportolj többet, csinálj felüléseket, vagy ilyesmi. Jó lehet esetleg a Rubint Réka-féle 5 perces tornából a comb és hasizom részek. Vagy kérdezz meg konditeremben egy edzőt erről. De fogyókúráznod felesleges, mivel a súlyod tökéletes a magasságodhoz. Ha fogynál is, mozgás nélkül csak az izmodból menne le. Azt meg gondolom nem akarod. Nem szabad összekeverni az edzetlenséget a túlsúllyal. Az pedig, hogy a minimális testzsír hova raktározódik, egyéni. Van, akinek pont a hasára. Például a nők 90%-ának.
2010. máj. 8. 14:05
 29/31 A kérdező kommentje:
én kivétel vagyok! Nekem a combomra + a fenekemre!! :(
2010. máj. 8. 18:24
 30/31 anonim ***** válasza:
Keresd meg a noklapja cafe Tudod-e? blogját, ott a Her-MEL diétával fogyhatsz, éhezés nélkűl.Nekem bevált.
2010. máj. 9. 21:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!