Sürgőőős! Hogyan fogyjak le nyár elejééig?
Figyelt kérdés
A combom nagyon vastag, és a hasmon is van pluszsúly!! Futni szeretnék majd lejárni, de én örököltem a kövérségeeeeet!! Úgy is lehetnek vékonyak a lábaim? ÁÁÁh én ebbe beledöglök. Tudom, majd jön az alapszöveg "járj el sportolni, egyél egészségesen, stb." én ezt mind +teszem, és nem megy le 1 gramm sem!! :@ Beleőőőőőrülök!2010. máj. 6. 18:27
21/31 A kérdező kommentje:
és a comb most biztos, mert előtte nadrágban mértem, most pedig nem
2010. máj. 6. 21:07
23/31 anonim válasza:
mindegy milyen, de dobj már egy képet, amin látszik az alakod...most már kíváncsi vagyok....fejed azért legyen kitakarva :)
24/31 anonim válasza:
És mennyire szeretnél fogyni? 32 kilóra? Már ne haragudj, de szerintem egy gramm felesleg sem lehet rajtad ennyi kilóval ilyen magassághoz. Ne csodálkozz, ha nem is tudsz fogyni, nincs miből!
25/31 anonim válasza:
167 cm-hez a 47 kg abnormálisan kevés. Nem tudom mire jó ez, a mai társadalom átka ez a hülye piszkafa-mánia! Kérdző, neked hízni kéne! Az 55 cm-s combátmérő meg a 167 cm-s magassághoz teljesen oké, ha kategorizálni kellene, akkor inkább a vékony tartományba lehetne sorolni, semmiképp nem a vastagba.
27/31 A kérdező kommentje:
igen, fordítva.. xĐ
na itt van amit annyira vártatok, akk válazokat!! :)
mégmindig nincs rajtam 1 gramm felesleg sem... ;)
2010. máj. 7. 19:43
28/31 anonim válasza:
A combodból így elég keveset látni, viszont ilyen kis hasa nagyon sok egyébként vékony lánynak is van! Ha nem tetszik, akkor inkább sportolj többet, csinálj felüléseket, vagy ilyesmi. Jó lehet esetleg a Rubint Réka-féle 5 perces tornából a comb és hasizom részek. Vagy kérdezz meg konditeremben egy edzőt erről. De fogyókúráznod felesleges, mivel a súlyod tökéletes a magasságodhoz. Ha fogynál is, mozgás nélkül csak az izmodból menne le. Azt meg gondolom nem akarod. Nem szabad összekeverni az edzetlenséget a túlsúllyal. Az pedig, hogy a minimális testzsír hova raktározódik, egyéni. Van, akinek pont a hasára. Például a nők 90%-ának.
29/31 A kérdező kommentje:
én kivétel vagyok! Nekem a combomra + a fenekemre!! :(
2010. máj. 8. 18:24
30/31 anonim válasza:
Keresd meg a noklapja cafe Tudod-e? blogját, ott a Her-MEL diétával fogyhatsz, éhezés nélkűl.Nekem bevált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!