Sürgőőős! Hogyan fogyjak le nyár elejééig?
Figyelt kérdés
A combom nagyon vastag, és a hasmon is van pluszsúly!! Futni szeretnék majd lejárni, de én örököltem a kövérségeeeeet!! Úgy is lehetnek vékonyak a lábaim? ÁÁÁh én ebbe beledöglök. Tudom, majd jön az alapszöveg "járj el sportolni, egyél egészségesen, stb." én ezt mind +teszem, és nem megy le 1 gramm sem!! :@ Beleőőőőőrülök!2010. máj. 6. 18:27
11/31 A kérdező kommentje:
1 combom átmérője 46 cm, a hasam 75 cm. 47 kg. és 167 cm. a képet is majd +kapod. bikiniset?
2010. máj. 6. 19:50
12/31 anonim válasza:
bazzeg de hülye vagy.. már bocs.
13/31 A kérdező kommentje:
mert?
2010. máj. 6. 19:56
14/31 anonim válasza:
Hát egy képre én is kíváncsi lennék :) Félre ne érts, de a combod akkora, mint az én karom, viszont a derekunk is majdnem egyforma :) 75 a derekad? Ez tuti? Mert 47 kiló az nem tűnik ugye soknak, de a 75-ös derék az irtó furcsán hangzik ehhez a súlyhoz :)
15/31 anonim válasza:
most leesett az állam, hová akarsz te fogyni?????????????
egyáltalán hány éves vagy????????????
17/31 anonim válasza:
nem kell bikinis, de nadrágban legyél
18/31 anonim válasza:
20.11 de mi az, hogy a hasa?? Derekat mérünk, vagy csípőt... csípőnek a 75 kevés, deréknak sok... akkor ez valahol a kettő között van? :D :D
19/31 A kérdező kommentje:
Dea a nadrág elszorítja, és én bikiniben isa yól akarok mutatni. Majd csinálok új méréseket. Szal akk a csípőmet mérjem le, a combom, és még?
2010. máj. 6. 21:02
20/31 A kérdező kommentje:
a csípőm 83cm, a combom pedig 55cm. most mértem
2010. máj. 6. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!