Kó módszer ami segít -10 kg leadásában?
Figyelt kérdés
18/L vagyok. 162 cm, 68 kg... Régóta sokallom, mert sz ideális 60 kg lenne. Nyáron neki is áltam futni. Lement 5 kg, kezdtem jól érezni magam, mindenki mondta hogy lefogytam nagyon stb..viszont a suli meg a kolesz sikeresen visszahozott 68 kg-ra. Megpróbáltam kimenni futni, de nagyon hideg van. Valakinek valami öltete nincs, amivel esetleg sikerülne lefogyni?nem sürgetem abszolút a fogyást, mert nem az a lényeg, hanem az eredmény a végén. De most szeretnék nekiállni. Lelkileg is jól esik ha fogyok2017. jan. 25. 17:39
1/5 anonim válasza:
2/5 anonim válasza:
Az étrend a döntő, bár ilyen kis feleslegnél a mozgásra is még nagyobb szükség van... Bár ha megfelel a lassú fogyás, akkor anélkül is megy, de a mozgás az egészséges életmód része. Személy szerint ki se bírnám minimum séta nélkül, kell a friss levegő (egy icipicit futok is, a keringési rendszernek is jó, innentől pedig életem több területén hasznos), de bent edzek.
Kalóriadeficitben kell enned, lehetőleg jó étrend mellett. Hogy ez számodra mit jelent, tapasztald ki. A tested igényeiről nem olyan nehéz infót találni, s ha elég sok forrásból tájékozódsz, akkor a nagyon vad téveszméket is ki tudod szűrni.
3/5 anonim válasza:
Ami a tévhitek egy részét illeti... Ott van pl. az első linkje, ami bizonyára tartalmaz 1-2 értelmes dolgot, de a diéta "első két kritériumát" ha betartanám (vagy csak az egyiket), rosszul lennék és az életben nem fogynék le (elég nehéz az máshogyan is). Ezek nem fontosak. Az összbevitel számít, az elosztás, időzítés sokkal jobb, ha a saját egyéni szervezetedhez idomul. A testépítés témakörben is kérdezhetsz, ott hozzáértők szoktak lenni, szinte mindenki egyetért abban, hogy mindegy, hányszor eszel naponta, csak neked jó legyen, az összbevitel a fő.
4/5 A kérdező kommentje:
Szerencsére nincs bajom a futással, én sem birom ki séta nélkül a napom ilyenkor télen. Az étrenddel az a baj, hogy kollégista vagyok.. Na így meg azért az étrend nem a legjobb
2017. jan. 25. 22:28
5/5 anonim válasza:
hat az pint jo fogyokura h koleszos vagy vagy nalatok hizokura van? nalunk annyira rossz volt 65 el kerultem be vegig tartottsm 5 evig utanna 10kilo azonnal felszalatt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!