Diéta előtt ez jó módszer? Milyen hatásai lesznek?
Figyelt kérdés
Előtte tartanék néhány szűz teás napot, hogy kitisztuljak és utána pár kaja nélküli napot (persze ha nagyon rosszul lennék akkor ennék valami könnyű ételt). És ezután kezdenék neki a diétának, fokozatosan bevezetett edzésekkel.2016. dec. 25. 18:52
2/6 anonim válasza:
Hatások? Nehezen fogsz fogyni, mert előre szóltál a szervezetednek, hogy vigyázz, nyomor következik, tessék spórolni az energiával. Hirtelen szénhidrát hiány beindítja a glükoneogenezist, ami cukorrá alakítja az izomzatodat.
3/6 anonim válasza:
Ketogén diétát kezdenek páran 1-2 böjtnappal (bár szerintem jobb simán extrém alacsony szénhidrátbevitellel, de kinek mi fekszik), de ennyi... Nem jó éheztetned magad. Pár nap után belassul az anyagcsere s nehezebb lesz fogyni.
A test pedig egész jól méregteleníti magát úgy is, hogy eszel, csak legyen egy jó étrended, amennyire tudom.
4/6 anonim válasza:
Nem max annyit érnél el vele hogy egy hétig nem tudnál sportolni mert összesnél a fáradtságtól. Én egyszer idíótaságból ki találtam hogy tartok egy egy napos tisztító kúrát d.e még oké volt de d.u ra vagy a kanapén vagy az ágyba feküdtem mert semmi életkedvem volt szerintem meghaltam volna ha lekelett volna sétálnom a boltba. Este 10kor kizabáltam a félhűtőt és utána 2-3 napig semmi energiám nem volt. Maradj a diétánál ha már annyira fogyni szeretnél de koplalni idiótaság. Nem akarlak leszólni de nagyon idegesítő az hogy csak ilyen koplalós kérdések vannak. Remélem sikerül elérned azt az eredményt amit szeretnél
5/6 anonim válasza:
Tehát az éhezés előtt még éhezteted magad pár napot. Hát ... gratulálok!
6/6 A kérdező kommentje:
4-es sok egyéb kérdést is feltettem a témával kapcsolatban. Sajnos nagy részére nem kaptam választ.
5-ös a diétám egyáltalán nem áll éhezésből.
2016. dec. 26. 07:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!