Ha hajnalig vagyok ébren, mit ehetek, hogy ne haljak éhen?
Én általában semmit nem szoktam, de én született időszakos böjtölő vagyok s vigyázom arra is, hogy eleget egyek napközben fogyási célok mellett is, így könnyű. Ezzel együtt a jó étrendet s megfelelő napközbeni étkezést tartom a legjobbnak, de sokaknak ezzel együtt sem megy a hosszas nem evés, ezt megértem.
Majdnem teljesen mindegy a napszak, inkább az összbevitel számít. De ha valamiért nem akarsz éjjel szénhidrátosan enni, akkor egyél fehérjét, nagyobb kalóriaigény esetén zsírt is és egy kis zöldséget. Ha viszont az a fajta vagy, aki képtelen szénhidrátszegényen jóllakni, akkor egyél szénhidrátosabb ételt.
Tudod, abból, hogy éjjel éhes vagy, nem tudhatom, hohy mennyire vagy éhes. Én ettem már 2-kor fél zöldpaprikát és elég volt, ugyanezt és még 1 szelet sajtot és elég volt, de volt, hogy egy hatalmas étkezés kellett, mert napközben nem ettem megfelelően s éheztem. Te érzed, mi és mennyi kell, illetve hogy mi volt a napoddal. Ha alig ettél, akkor bizonyára többre van szükséged, amikor ráébredsz, hogy kilyukad a gyomrod...
Olyan nincs, hogy estétől hajnalig valaki koplalás miatt éhen haljon. (csak úgy érzed)
Ahhoz több heti éhezés kell...
Mindent ehetsz, amit tolerál a szervezeted, ami miatt nem kell diétáznod.
Ami nappal hizlal, az éjjel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!