Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 'Sörhas' 24 éves férfinál?

'Sörhas' 24 éves férfinál?

Figyelt kérdés

Szóval, nem vagyok cingár, 100kg de ez 194 cm-hez párosul, szóval nem is lenne olyan gáz, de...

Egy ideje járok kondiba, de azelőtt is már az volt, hogy lábam viszonylag 'formás' (foci miatt; még ha régen is volt és kapus voltam), fenekemet külön dicsérik, de a hasam egyszerűen... van.

Mióta járok kondiba az összes részemen érezhető a változás, mellizmom is fejlődött, formásabb is általa a mellkasom, de a hasam egyszerűen nem kíván lemenni... ha diétáznék, azzal vszeg a többi részemet is lejjebb vinném (amit nem óhajtok, mert azok megfelelnek), ha csak simán hasizomra gyűrok, akkor vszeg nagyon szép izmom lesz a zsír alatt.

Szóval, mit csináljak? Sima kardio az erősítés mellett az megteheti a hatását?

2017. jan. 23. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Nincs helyi zsírégetés.
2017. jan. 23. 17:22
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Diéta nélkül nem fog eltűnni a sörhas sosem. És diéta alatt itt nem az éhezést kell érteni, hanem meg kell válogatni, hogy mit eszel. Mellette mehet a gyúrás meg a kardió.
2017. jan. 23. 18:10
 3/6 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm

csak akkor így gondolom kondi mellett se fogok úgy 'izmosodni'

legalább is izomtömeget nem növelek :D

2017. jan. 23. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva nem vagyok egy bodybuilder, így ehhez nem értek. A saját tapasztalatomat mondom: nekem is volt pocakom, bár nem túl nagy, de esztétikailag zavart, és egy éve elkezdtem figyelni arra, hogy mit eszek és mellette sportolni, ami alatt nem kondizást értek, hanem biciklizés, torna, stb. Azóta el is tűnt a sörhas, és kezd feszes formát ölteni a felsőtestem, pár hónap és talán a kockák is előbújnak. És hogy mit eszek? Sok zöldséget, ha húst, akkor csirkét, sok tojást, és gyümölcsöket. Igazából azelőtt is ilyesmiket ettem, sose voltam pl nagy húsevő, csak mellette még tömtem magamba a mindenféle csokikat, cukros üdítőket, és egyéb nyalánkságokat plusz nem mozogtam kb semmit és egy lépcsősor megmászása megterhelő volt, pedig tényleg nem voltam kövér, csak edzetlen.
2017. jan. 23. 20:37
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez a "nem akarok sörhasból fogyni mert lemegy az izom" ugyanaz a szöveg mint lányoknál a "nem akarok fogyni mert lemegy a mellem..."
2017. jan. 24. 09:30
 6/6 anonim ***** válasza:

""nem akarok fogyni mert lemegy a mellem..."

Az épp elég nagy probléma egy csajnál.

2017. jan. 25. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!