Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért hizlal a sör?

Miért hizlal a sör?

Figyelt kérdés

Szénhidrát alig van benne, 100 ml-ben 1-2g, ami elég kevés.

1 sörben így 5-8g szénhidrát van. Ha sokat iszunk belőle, oké, de miért mondják azt, hogy sörhas, ha valóban nem annyira hizlaló?

2016. ápr. 6. 09:40
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
17%

Hol nézted ezt a CH-t??? 100g sörben 90g a szénhidrát, vagyis a 90% CH. Ezért hívják folyékony kenyérnek és ezért hízlal.

[link]

2016. ápr. 6. 09:48
 2/13 anonim ***** válasza:
34%

kicsit felreolvastal valamit. sor hasad nem a sortol lesz, bar attol is no a gyomrod terfogata(felfuj) es jobban kidulled a hasad.

[link]

2016. ápr. 6. 09:52
 3/13 anonim ***** válasza:
45%
Első bocsi hogy ezt mondom de hü**eség amit írtál. 100g sörben nincs 90g szénhidrát. Jól is néznénk ki. Meginnék egy doboz sört, és lenne benne 450g szénhidrát. Miközben az egész napi max szénhidrát bevitelem 250g diéta alatt. A legrosszabb minőségű ételben nincs 90g szénhidrát max a rízsben. Abban 83g meg max amit még nem ismerek. A sör 93%-a víz szóval szépen is néznénk ki ha 90g szénhidrát lenne benne. A sör nem hízlal csak puffaszt. Aki attól hízott meg, az azért van mivel az alkohol étvágygerjesztő hatású, gondolom megivott néhány doboz sört, aztán bevágott rá minden fa**ságot. Én minden nap ki szoktam menni a haverokkal inni 1-2 doboz sört egy jó beszélgetés közepette. Érdekes... mégis fogyok tőle, mert mellette nem eszek sz**ságokat.
2016. ápr. 6. 10:16
 4/13 anonim ***** válasza:
23%
Első az agyhalott, 1 deci sör 38 kalória a táblázatba, amit linkelt, akkor hogy lenne már ebbe 90gr szénhidrát, ami 360 kalória?
2016. ápr. 6. 10:18
 5/13 anonim ***** válasza:
Asörben az alkohol is számít 1g alkohol : 7 kcal, plussz amit eddig írtak kivéve az első, az egy idióta, nem csodálom, hogy még minidg dagadék, hiába diétázik már egy ideje...
2016. ápr. 6. 10:35
 6/13 anonim ***** válasza:
64%
Ha 100 ml sörben 90g szénhidrát lenne, az már olyan sűrű lenne, hogy inkább lenne szilárd, mint folyékony.
2016. ápr. 6. 10:56
 7/13 anonim ***** válasza:
53%
Egy korsó sörben kb. annyi kalória van, mint fél tábla csokiban. Szerinted miért lehet elhízni tőle?
2016. ápr. 6. 11:04
 8/13 anonim ***** válasza:
Nem konkrétan a doboz/üveg sörben lévő 200 kcal, ami hízlal, hanem ahogy írták már előttem, az ember elkezd ropogtatni valókat enni a sörci mellé, vagy csak simán többet.
2016. ápr. 6. 12:38
 9/13 anonim ***** válasza:
60%

A kalóriatöbblet hizlal, nem a sör. Nekem inkább fogyasztó hatású az alkohol, mert ha iszom, nem szoktam enni, durván lecsökkenti a kalóriabevitelemet, hacsak nem vacsora után iszom, de akkor is minimális kalóriát jelent, mert nem iszom sokat.

A szénhidrát sok inkább benne, de a rekorder a tokaji aszú, annak az ötöde cukor, ha jól tudom :) Attól még iható szinte bármilyen diétában (én ketogénben szoktam, kissé perverz, de ha egyszer mindkettőt szeretem :D), mennyiség kérdése.

A sörnek nyilván víz a zöme, de sok sörbe azért bőven fér kalória is, szénhidrát is, alkohol is. Sok sör pluszban egy jó étrendben is simán okozhat elhízást, nincs ebben semmi különös.

2016. ápr. 6. 13:13
 10/13 anonim ***** válasza:
probalj meginni 5 uveg sort, az mar 1000 kaloria. nekem a fogyashoz kb 1700 kaloria van szamolva.szoval meg egy kis csirke+zoldseg meg proitenshake es joval meghaladtam a max kaloriamat a napra.
2016. ápr. 6. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!