Miért hizlal a sör?
Szénhidrát alig van benne, 100 ml-ben 1-2g, ami elég kevés.
1 sörben így 5-8g szénhidrát van. Ha sokat iszunk belőle, oké, de miért mondják azt, hogy sörhas, ha valóban nem annyira hizlaló?
Hol nézted ezt a CH-t??? 100g sörben 90g a szénhidrát, vagyis a 90% CH. Ezért hívják folyékony kenyérnek és ezért hízlal.
kicsit felreolvastal valamit. sor hasad nem a sortol lesz, bar attol is no a gyomrod terfogata(felfuj) es jobban kidulled a hasad.
A kalóriatöbblet hizlal, nem a sör. Nekem inkább fogyasztó hatású az alkohol, mert ha iszom, nem szoktam enni, durván lecsökkenti a kalóriabevitelemet, hacsak nem vacsora után iszom, de akkor is minimális kalóriát jelent, mert nem iszom sokat.
A szénhidrát sok inkább benne, de a rekorder a tokaji aszú, annak az ötöde cukor, ha jól tudom :) Attól még iható szinte bármilyen diétában (én ketogénben szoktam, kissé perverz, de ha egyszer mindkettőt szeretem :D), mennyiség kérdése.
A sörnek nyilván víz a zöme, de sok sörbe azért bőven fér kalória is, szénhidrát is, alkohol is. Sok sör pluszban egy jó étrendben is simán okozhat elhízást, nincs ebben semmi különös.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!