A zsírégető káposztaleveses fogyókúra valakinek bevált már?
előző válaszadónak üzenem, tanuljon meg főzni!
Amúgy szerintem hatásos és finom a zsírégető káposztaleves! Én imádom. :)
Hatásos, az tény... Csak az a gond, hogy Jojó-effektust idéz elő elég rendesen. Ez alatt azt értsd, hogy lefogysz kb 15 kg-ot elég hamar, pár hét alatt, viszont ugyanilyen hamar vissza is hízol, s ráadásul többet.
Én ezt tapasztalatból írom. Én is csináltam, apum is, sok ismerős is, de jól egyikünk sem jött ki belőle. Én 3 hét alatt 13 kg-ot fogytam, nagyon látványos volt a fogyás, viszont pár hét alatt visszaugrott 20 kg, pedig utána normálisan kajáltam, nem zabáltam.
Az a gond vele, hogy belassítja az anyagcseréd, azt hiszi a szervezeted, hogy éhezel, aztán amikor normálisan kajálsz, akkor meg őrült módon elkezd raktározni a szervezet (ez a Jojó-effektus).
én imádom, de félelmetes milyn büdi, amikor csinálom, illetve hihetetlen büdöseket pukizok tőle :D
en nem fogyokurakent, hanem tisztitokurakent szoktam hasznalni neha
En most csinalom masodik hete.
Az ize teljesen ok, bar en annyit csaltam vele, hogy tettem bele 1 fustolt kockat es tortem bele nehany gerezd fokhagymat.
Rengeteg friss bazsalikomot, petrezsejmet tettem bele (ami a recept szerint kell is bele) es egy kis borsot is. Nem sajnaltam a Curry port. Hatarozottan finom lett.
Sokkal konnyebben teljesithetonek erzem mint barmi masik dietat eddig amit probaltam.
Mivel nincs merlegem, igy azt sem tudom, hogy hany kilorol indultam es azt sem, hogy most mennyi vagyok.
Viszont a pasim majd 2 hetig nem volt most itthon, de mikor tegnap este hazajott, azt mondta, fogytam, pedig nem tudta, hogy dietazok. Tehat azt nem tudom, hogy kilora fogytam-e, de szemmel lathatolag igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!