Igy sikerulhet lefogynom?
Figyelt kérdés
Sziasztok :)
8 kg-t szeretnek lefogyni, de ami fontosabb, hogy a zsirt csokkentsem, mert horribilisen magas a testzsir szazalekom :( eddigi dietakkal tonkre tettem a metabolizmusom, most szeretnem helyre rakni. 167 cm es 65 kg vagyok. Erre gondoltam: 60 g ch, 40 g zsìr, 100g feherje. Szerintetek ez igy jo lesz? Kerlek segitsetek elindulni. Koszonom, ha irtok :)
2017. jan. 17. 21:24
1/3 anonim válasza:
Ez konkrétan koplalás, kb. 800 kal lehet...
Min. 1200 kalóriát meg kellene enned!
2/3 A kérdező kommentje:
De mar ez is kb 3x annyi amit eddig ettem :/
2017. jan. 18. 07:18
3/3 anonim válasza:
Szerintem pont azért nem fogysz, mert keveset eszel. Lelassul az anyagcsered is. A sok feherje mellett edzened kene. A szenhidrat fogyasztasod meg irto keves. A szenhidratbol nyered az energiat(az edzeshez is). A zsirt sem mindegy h mibol viszed be. Dietaba nem is hiszek, csak az eletmodvaltasba. Kaloria, makrok szamitasaba. Keress neten, sok kalkulator van. A zsir csokkentese: ehgyomorra edzes. Bevitt kaloria csokkentese: nem ehgyomorra valo edzes. (Ertsd: a tested ahhoz az energiaforrashoz nyul ami legkozelebb van). Ez nem ehezest jelent. Ehesen en peldaul nem szeretek edzeni. Osszefoglalva az en velemenyem szerint 5kg eltuntetni az adataidat figyelembe veve csak etkezessel eleg sokaig fog tartani. Edzessel meg formasabb is lehetsz!:) +1tipp: meroszallaggal merd le magad mindenhol. ;) sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!