Szerintetek sikerül lefogynom?
Nem tudom, mit gondoltok, amikor leírjátok, hogy esztek teljesen ismeretlen mennyiségű valamit, ez jó-e...
De nem hiszedm, hogy 1 tojás és a menza mínusz tészta elég lenne (a joghurt jó közelítéssel vizes semmi és az alma is csak egy pici cukor s ez-az, elsősorban nem erre van szüksége az embernek makrotápanyagilag).
Egy alma nem vacsora, persze akad ember, akinek este már nem jó enni... Ha nem vagy olyan, akkor inkább cseréld meg az uzsonnával, persze nem tudom, hogyan vannak az időpontok s hogyan jó neked, csak így kicsit furán hat. A tojás mellé általában egyél zöldséget, s ha nem vagy éhes reggel, akkor ne egyél, de ha igen vagy szükséged van energiára, akkor egyél valamit, amiben van kalória meg ez-az (én ennék valami fehérjét is, akkor már kell a szervezetednek az utánpótlás).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!