Mikor fogom magam normálisnak látni? Nektek mennyi időbe telt, hogy ne kövérként gondoljatok magatokra?
Sziasztok!
A kérdést azét írtam ki, mert idén lesz 5 éve, hogy lefogytam, de úgy érzem, még mindig kövér vagyok. 15 évesen 165 cm voltam és 95 kg, elég drasztikus diétával fogytam 45 kg-ra, ezt azóta többé-kevésbé tartom is. Viszont még mindig ugyanazt a duci kislányt látom, nem merek leülni a buszon, hátha nem férnek el mellettem, nem merem kidobni a régi ruháim, hátha egyszer még kelleni fognak... a boltban is még mindig reflexből az XL-es méretet keresem. Normális, hogy még ennyi idő után sem látom magam átlagos testalkatúnak? Pedig ha ésszerűen nézem a dolgot, természetesen tudom, hogy már átlagos testalkatú vagyok, a számok ezt mondják, de én mégsem tudom elhinni.
Most volt esküvői ruhapróbám, mikor kihozták a szalonban az elvileg méretemre varrt ruhát, szabályosan pánikrohamot kaptam, hogy én ebbe nem fogok beleférni, azt a szégyent pedig nem bírnám elviselni... erre mikor felpróbáltam, még nagy is volt. Mikor ránéztem, annyira kicsinek tűnt a ruha, lehetetlennek tartottam, hogy én abba beleférjek.
Mennyi időt adjak még magamnak? Nektek meddig tartott az "átállás"? Van valami tippetek, ami segít?
Nagyon köszönöm a válaszokat előre is!
Azért van mert izom nincs rajtad ,és ami van rajtad az is zsír
Valahogy izmot kellene felszedni és a zsírt leadni,akkor feszes lennél
Kérlek, ne látatlanban ítélj, semmit nem írtam arról, mit és mennyit edzek. Nem túl szép dolog nulla információ birtokában odavetni vkinek hogy zsíros. Heti 5x edzek, abból 3 erősítő edzés súlyokkal+kardió, 2 meg TRX.
De köszönöm a választ.
165 cm es 45 kilo kizart, hogy zsiros legyen, vagy izmos. Az gebe: [link]
Nagyon durva testkepzavarod van, menj el pszichologushoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!