Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyás mit csináljak még +ba?

Fogyás mit csináljak még +ba?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Részben tudom hogy is megy ez.

Felvázolom egy napom:

-Reggelire tojást szoktam enni(tükörtojást 4 darabot)

-Ebédre általában húsételeket de persze épp ami van.(ha pl tésztaféle van abból keveset)

-vacsorára tojást(2-3darab)gyümölcsök,zöldségeket.

Napközben néha nassolok ilyenkor mindig mást.Néha megeszek egy gyümölcsöt,néha (mongyuk ezt ritkábban)egy kis édességet.

Járok heti 5x konditerembe edzeni.

Eddig 11 kg-ot sikerült lefogynom.(184 cm magas vagyok,104 kg voltam most vagyok 93kg)

Kérdésem:

1.Azt mondták konditermi edzés után jó lenne innom fehérjeport.(kondiban fogyásra és erősödésre is edzek)

2.Esténként ha szeretnék még edzeni milyen edzést végezzek?Rubint Réka edzéseket?Vagy milyeneket?

Köszönöm ha végigolvastad:)

2017. jan. 9. 20:09
 1/5 A kérdező kommentje:
17/f ez elmaradt
2017. jan. 9. 20:09
 2/5 anonim ***** válasza:

A szilárd kalóriabevitelnél nincs egészségesebb. Én fehérjeporra nem költenék egy forintot sem.

Súlyzós edzéseket végeznék, felülést, hasprést, guggolást, fekvőtámaszt.

Ha akarod Rubint Rékázhatsz is, de én annyira nem hiszek benne. Nekem sikerült önerőből a gyors és nagyobb mennyiségű fogyás. Heti 1 kg. Fehérjeporokat meg egyéb marhaságokat nem szedtem, még kondira se adtam ki a pénzt XD

2017. jan. 9. 20:43
 3/5 A kérdező kommentje:

Azt hallottam a felüléstől nem fogyok csak a hasizmom erősödik a zsír alatt.

Ez igaz?

2017. jan. 9. 20:46
 4/5 anonim ***** válasza:
Az étrendtől fogysz. A tápkieget csak akkor kéne használnod ha rendbe lenne az étrended. Amugy napi kb 5-6x kéne enni.Még egy kérdés "kondiban fogyásra és erősödésre is edzek" hogy tudsz fogyásra edzeni?:'D
2017. jan. 9. 21:21
 5/5 A kérdező kommentje:

Hát hogy nem jól fogalmazok úgy xdd

futógép stb amúgy:D

2017. jan. 9. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!