Fogyás mit csináljak még +ba?
Sziasztok.
Részben tudom hogy is megy ez.
Felvázolom egy napom:
-Reggelire tojást szoktam enni(tükörtojást 4 darabot)
-Ebédre általában húsételeket de persze épp ami van.(ha pl tésztaféle van abból keveset)
-vacsorára tojást(2-3darab)gyümölcsök,zöldségeket.
Napközben néha nassolok ilyenkor mindig mást.Néha megeszek egy gyümölcsöt,néha (mongyuk ezt ritkábban)egy kis édességet.
Járok heti 5x konditerembe edzeni.
Eddig 11 kg-ot sikerült lefogynom.(184 cm magas vagyok,104 kg voltam most vagyok 93kg)
Kérdésem:
1.Azt mondták konditermi edzés után jó lenne innom fehérjeport.(kondiban fogyásra és erősödésre is edzek)
2.Esténként ha szeretnék még edzeni milyen edzést végezzek?Rubint Réka edzéseket?Vagy milyeneket?
Köszönöm ha végigolvastad:)
A szilárd kalóriabevitelnél nincs egészségesebb. Én fehérjeporra nem költenék egy forintot sem.
Súlyzós edzéseket végeznék, felülést, hasprést, guggolást, fekvőtámaszt.
Ha akarod Rubint Rékázhatsz is, de én annyira nem hiszek benne. Nekem sikerült önerőből a gyors és nagyobb mennyiségű fogyás. Heti 1 kg. Fehérjeporokat meg egyéb marhaságokat nem szedtem, még kondira se adtam ki a pénzt XD
Azt hallottam a felüléstől nem fogyok csak a hasizmom erősödik a zsír alatt.
Ez igaz?
Hát hogy nem jól fogalmazok úgy xdd
futógép stb amúgy:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!