Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 164 cm és 75kg 17 éves? Infó lent

164 cm és 75kg 17 éves? Infó lent

Figyelt kérdés

ha valaki ennyi idős,és kicsit "duci" tehát van egy kis hasam,és mostanában jojózok mert bűntudatom van ha eszek pl egy szendvicset akkor meghánytatom magam.. ugye ez nem lehet bulímia kezdete? ..nem lehet ebből kórház?

segítsetek! nagyon sokat stresszelek

2017. jan. 7. 17:33
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha abbahagyod akkor nem. De pontosan ez a bulímia: azért hánytatod magad, mert az evést nem akarod abbahagyni de fogyni akarsz. Fejezd be! Kezd el diétázni és sportolni, ne ilyen módszerekhez folyamodj. Tény, hogy egy diétás étrendet összeállítani és betartani nehezebb és sportolni is nehéz elkezdeni de ha az elején túl vagy akkor már szinte magától megy. A diétát se vidd túlzásba, ha tudod, kérd szakember segítségét.
2017. jan. 7. 17:53
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ez már bulimia. Kérj segítséget amíg nem veszi át teljesen az életed ez a betegség.
2017. jan. 7. 17:56
 3/14 anonim ***** válasza:
67%
Ha bűntudat miatt evés után meghánytatod magad akkor az már bulímia.Hagyd abba és nem lesz semmi gond!Szépen elkezdesz rá figyelni,hogy mit és mennyit eszel és nekiállsz tornázni is.Ehhez a magassághoz max. 20 kg felesleg van rajtad.Nem a világ vége.Fél év alatt meg tudsz tőle normális keretek között szabadulni.Nézz körül itt a gyk-án,hány fiatal küzd a diétával.Nem vagy egyedül a problémáddal.Lisztes,cukros ételeket elhagyod,eszel zöldséget,gyümölcsöt,meg húst.Inni meg vizet igyál,minél többet.Ha van rá módod,vegyél egy kondibérletet.
2017. jan. 7. 18:00
 4/14 A kérdező kommentje:

én így nem bírok élni 20kg felesleg? úr isten ... :O...

nem szabad ennem ezentúl nagyon ... Jézusom bele gondolok 18 évesen 100kg nem akarok lkenni :(

2017. jan. 7. 18:04
 5/14 anonim válasza:
100%

Szerintem csak gondolj bele.

Erre rámegy a gyomrod egészsége, a nyelőcsövedet szétmarja a sav+ a fogaidat teljesen tönkreteszi, lekopik róla a zománcréteg.

És de, ez már bulímia, változtass az étrendeden, menj el futni, sportolj, az levezeti a feszültséget is, és elveszi az energiádat attól, hogy ilyen módon tönkretedd magad..

2017. jan. 7. 18:35
 6/14 A kérdező kommentje:
megcsinalta mmost 50 felülést 30 tartást és 80 homorítást + 1 liter víz egyben ... tudom ez kevés ami a sportot illeti de nem vagyok valami nagy sportoló de elkezdek keményebben edzeni éls közbe vízen és gyümin élni .. nem érdekel mi az ára,de le kell fogynom
2017. jan. 7. 18:42
 7/14 anonim ***** válasza:

A stresszt le lehet vezetni máshogy is. Egyébként a suliban vannak problémáid? Társaid csesztetnek, vagy a tanulás az ami idegileg megterhelő? Egyébként meg tudom érteni, én minden iskolába való menetelkor reggel majdnem hánytam, párszor elő is fordult. Nem a súlyom miatt, hanem az idegtől, mert mindig bántottak.

Azt javaslom neked hogy kezdj el valami hobbit csinálni ami lefoglal. Ha zavar a súlyod, állíts be egy fehérjedús étrendet, zsír, cukor, szénhidrát, kenyérfélék minimalizásával. Saccold, vagy ha úgy tetszik számold a kalóriabeviteled. Az étrend mellé meg sportolj. Fuss, tornázz, súlyzós edzéseket csinálj.

Ha van hozzá kedved mehetsz úszni is, vagy mivel most tél van szerezz be egy szobabringát ha nincs.

Ez nem csak lefogyaszt, hanem az idegeidet is lenyugtatja, mert le tudod vezetni a feszültséget. Egy hobbi sokszor életmentő tud lenni az ember számára. ÉS sose fogd a fáradtságra a lustaságot. Egyszerűen csináld.

2017. jan. 7. 18:45
 8/14 anonim ***** válasza:
És a 3-4 liter víz szükséges naponta, ne 1 litert igyál, az semmi. Gyorsítja az anyagcseréd ha többet iszol.
2017. jan. 7. 18:46
 9/14 anonim válasza:
Jó lesz az, csak rendszeresen csináld, ne egyszerre akarj túl sokat, naponta növeled a mennyiséget, aztán tartasz 1 héten 1 pihenőnapot és következő héttől megint kezded elölről.
2017. jan. 7. 18:46
 10/14 A kérdező kommentje:

nem bántanak,nagyon jó haveri köröm van az osztályban is szeretnek

a suli miatt (tanulás) stb..

2017. jan. 7. 18:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!