Nem fogyózok. Vékony testalkatú vagyok. Sokszor jól lakok azzal amit eszek. Naponta 4-5 ször eszek és nem nagy adagot. De van olyan hogy éhes maradok. Megreggelizek és kb. Fél órával később rám tör az éhség. Viszont van olyan hogy tök jól bírom, pedig már éhesnek kellene lennem. Jó a vércukrom, mérték már. Egészségesen étkezem. Teljes kiörlésű dolgok, zöldség, gyümölcs, tejet nem iszok. Kevés húst eszem mert nem szeretem.
2017. jan. 4. 14:50
1/9 anonim válasza:
Azt hiszem, ez normális. Nekem gyermekkoromban volt pár évente egy nap, amikor nem voltam éhes s pár nap, amikor nem tudtam jóllakni, 4000 kcal után sem, csak akkor már feladtam és abbahagytam az evést.
Az emberi szervezet komplikált, megvannak a maga kis dolgai.
Az is lehet, hogy amikor éhes vagy, akkor előző nap többet mozogtál vagy az ételed lightosabb volt. Ki tudja? De nem vagyunk gépek, nem egyformán lakunk jól minden nap...
2017. jan. 4. 14:53
2/9 anonim válasza:
Az aktuális hormonális működésed, a hőmérséklet, a fizikai aktivitásod, az aznapi és pár napra visszamenőleg elfogyasztott étrended, a bevitt folyadékmennyiség vagy pedig hogy mivel foglalod el magad (unatkozol-e) mind befolyásolja az éhségérzeted.
2017. jan. 4. 15:08
3/9 anonim válasza:
Nem figyelted meg esetleg, hogy mensi alatt, előtt és után milyen? Összefüggésben lehet, nekem is ilyen.
2017. jan. 4. 15:11
4/9 anonim válasza:
Igyál sokat! Én sokszor elfelejtek inni, aztán meg azt hiszem éhes vagyok, közbe pedig nem.
2017. jan. 4. 15:22
5/9 A kérdező kommentje:
Mensi előtt alatt kívánósabb vagyok. De ha a közelében sem vagyok van pár nap mikor sóvárgok. Napi 2-3 liter folyadékot fogyasztok.
2017. jan. 4. 15:24
6/9 anonim válasza:
szerintem az elfogyasztott reggelihez van a legtöbb köze. Ha hirtelen magasra nyomja a vércukrodat a reggelid, akkor a magas vércukor szinttől is érezhetsz farkaséhséget.
2017. jan. 4. 15:38
7/9 anonim válasza:
Azért vagy éhes mert nem eszel sok húst.
2017. jan. 4. 16:09
8/9 anonim válasza:
Fehérje- és zsírszegény ételek mellett persze, hogy éhes leszel. A legtöbb ember így működik. Ha kevés húsfélét eszel és semmi tejterméket, marad a sok tojás mint alternatíva.
2017. jan. 4. 18:13
9/9 anonim válasza:
"Azért vagy éhes mert nem eszel sok húst."
Én egyáltalán nem eszem húst, mégis tökéletesen kiegyensúlyozott étrenden tudok lenni és nincsenek falásrohamaim. Túl kell lépni a "ha nem eszel húst, marad az üres köret" hozzáálláson. A lakto-ovo vegetáriánus étrendnek több ezer éves hagyományai vannak, nem akkora bravúr megoldani a fehérjebevitelt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!