Valaki fogyott már koplalással? Tapasztalatok? .18/L
1 hét alatt ha 3x eszek egy kevés gyümi turmixot de iszom napi 1-2 liter vizet akkor mennyit fogyhatok? Nem érzem jól magam a bőrömben. Kérlek ne sértegessetek csak a tapasztalatokra vagyok kíváncsi
pl egy napom:
reggeli: almaturmix tejjel
ebéd: (suliba) 1 db szendvics
1-2,2 Liter víz
vacsora: turmix vagy egy darab pirítós (tükörtojással)
164cm vagyok 75Kg mások azt mondják hogy nem vagyok kövér de most muszály lefogynom 3/4 hónap alatt . kérlek akár privátban is írjatok össze nekem egy étrendet vagy esetleg tapasztalatookat
és kérlek veszélyeket is mondjatok:suliba járok,reggel 5 kor kelek mert sminkelni szoktam :) na de nem is untatlak titeket tovább
de kíváncsi vagyok a veszélyekre is ..az arcom nem fog megvaltozni?mármint külsőleg ...ezzel nem kerűlhetek kórházba ugye? ..
Már jelentkeznek a bajok
Sajnos már rá se bírok nézni a kajára ma ettem egy szemlét amibe egy főtt tojás volt meg egy szalámi párizsi
Meg egy fel kenyeret ugyan így de iszok azért 1liter vizet
De egyre jobban undorodok a kajatol
többiek ment a zöld jel! !
:)
ne nézzetek butusnak :) de végre tiltották az oldalrol a hozzászólását annak a provokatív embernek :) nem magamban beszélek ne aggódjatok :)
köszike a tanácsokat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!