Napi 500kcal fogyás?
Figyelt kérdés
Napi 500kalóriával mennyit fogyhatok egy hónap alatt kb ? csak3 kiló felesleg van rajtam az lefog jönni ?2017. jan. 3. 14:05
1/11 anonim válasza:
Ha jól csinálod, és zsírból fogysz, akkor napi 500 kcal minusszal kb. 2 kilót fogyhatsz egy hónap alatt. Ha izomból is fogysz, akkor nagyobb lesz a súlyveszteség.
2/11 anonim válasza:
Naponta csak 500 kalóriát ennél???
3/11 A kérdező kommentje:
igen csak 500 at
2017. jan. 3. 14:33
4/11 anonim válasza:
1 hét alatt lemegy. A köv. héten meg +6 kg fel.
5/11 anonim válasza:
Ha csak 3 kg-t akarsz leadni, ahhoz teljesen felesleges koplalni és így kínozni magad. Egy hónapig tuti nem tudnád csinálni, rosszul lennél. És nem is érdemes.
Kicsit kevesebbet eszel, mint most, többet mozogsz és 2 hét alatt le is megy a 3 kg.
6/11 anonim válasza:
Ja, hogy a bevitel 500 kcal. Az idiótaság!
7/11 anonim válasza:
1kg zsír az emberen 7000 kcal. Lehet utána számolni...
8/11 anonim válasza:
Ja és megsúgom nincs 500 kcal diéta. 1000nél is elájulhatsz. Én vékony vagyok de napi min. 1500ra szükségem van. Ha mozgok sokat akkor akár 2000re is. 175 vagyok és 58 kiló.
9/11 A kérdező kommentje:
ma 300 at ettem és nem vagyok éhes :D
2017. jan. 3. 17:10
10/11 anonim válasza:
1 hónap alatt az agyadból is fogyni fogsz. És ez most nem vicc...
Amúgy meg kevesebb idő alatt is lemegy 3 kg, de abban lesz jócskán izom is.
Ha napi 300 kalória mellett nem vagy éhes, az elég nagy baj. Tönkreteszed magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!