Ki fogadt meg, hogy majd idén lefogy?
Nem kifejezetten újévi fogadalom, de most már le kéne fogynom :) Vagy 6 éve kezdtem (életemben másodjára akartam fogyni akkor), ideje befejezni.
Mit csinálok máshogy? Az eddigi jó étrendem mellé megoldom a kalóriadeficitet (s próbálok többet mozogni, illúzióim azért nincsenek, örülök, ha heti 3 súlyzós edzés és pár séta összejön). Tojáson élek, amennyire lehet (tudom, hogy nincs meg benne minden, arra azért vigyázok, de a tojás az alap) és 4 után nem eszem. No meg 3 előtt sem. Így mennie kell, ráadásul így kényelmes, nem kell kifejezetten éheznem deficitben sem (más ételekkel vagy több étkezéssel ez nem lenne igaz), ami fontos egy hedonistának, akinek eszébe sincs akaraterőből senyvedni, élvezni akarja az életet és fontosabb dolgokra koncentrálni, mint a fogyás. Az szépen menjen a háttérben.
Az elmúlt éveim segítenek abban, hogy nekem ez így hasson. Most már tudok egyszerűen enni, minimalizálni a hozzáadott zsírt és a zöldségeket (egy zöldségimádónak ez necces, de ha egyszer nem fér bele a sok ch. nyilván marad azért valami) és pár hónapja vacsorát sem igényel a szervezetem.
Nyilván másoknak nem ez a jó módszer, de nekem igen.
3éve leadtam a feleslegem, tetszettem is magamnak, jól éreztem magam, de kicsúszott a kezemből az írányítás és visszajött, pedig akkor sem koplaltam, hanem figyeltem az étkezésre és mozogtam.
Most remélem sikerül újra és h aigen, akkor nem akaorm újra elszúrni. Sajnos most nem érzem túl jól magam, mostanra jött vissza az összes leadtt kg
Én nem konkrétan megfogadtam. Úgy voltam vele, hogy végeztem egy sor orvosi vizsgálattal, elkezdtem fog.gátlót szedni (eddig a javára írnám, hogy bizonyos ételeket pl édeset abszolút nem kívánom amióta szedem - 2. levélnél tartok) - viszont a zöldséget, gyümölcsöt annál inkább).
Úgy voltam, új év ennél jobb alkalom nincs a kezdésre. Nincsenek őrült céljam. 1 év alatt egy 20kg-t akarok leadni. Ez a cél, ha több sikerül, örülök :)
Hogy mit teszek érte?
Zsúfolt hónapjaim vannak. Gyakorlat 8-16h keddtől péntekig. Ugye mellette kellene melózni is telefonszámla, gyógyszerek, ételek, sport miatt. tehát heti 3x mindenképp dolgozok még utána. És még az államvizsgámra is készülök.
Heti 1x úszok (2 óra minimum), hetente felváltva szauna-konditerem. Hétvégén barátnőkkel hosszú séták, bringázások.
Étkezésnél a cukrot termelői mézre cseréltem, kenyeret nem eszek, főleg nem fehéret. Péksütiket, cukros üdítőket kizártam. Folyadékpótlásra figyelek, mert nálam 40 fokban is alig csúszik le 1l/nap, ezért erőltetem magamnak a napi 2-t. Majd 3-at.
Nem eszek semmiféle fogyiport, fogyitabit. Nem vonom meg magamtól a sült kolbászt vagy a pizzát. kaloriabazis.hu-val számolom mennyit ehetek.
Kitartás kérdése, és menni fog :)
Megfogadtam. Sokadik próbálkozás, de ha azt nézzük, csak most vagyok igazán tudatos.
Eddig a fogyikúra nálam abból állt, hogy jajj, kevesebbet eszek, mozgok néha és akkor majd hú de jó leszek. Hát igen, konkrét példája voltam a hülyéknek.:) Folyton éhes voltam, a mozgást lesz.rtam, úgy voltam ha már éhes vagyok nehogymár sportoljak is. Ennek itt vége, 2017 az én évem emberek!:)
Elsőként utánanéztem, és még nézek a dolgoknak, tudnom kell mit eszek, mennyit kell, mikor stb. Hát buta voltam, amikor azt hittem elég az, ha csak tudom, hogy kevés szénhidrátot kell enni… a sikeres fogyókúra nem csak ebből áll, és igaz, még nem fogytam le, de tudom, hogy az eredmény magáért fog beszélni.:) Komolyan, ahogy olvasgatok, napról napra csak okosabb leszek.:) Szarom én le ki mit gondol,hogy nem kell azt hajszálpontosan, de a helyes fogyi alapja a tökéletes étrend, ezt anélkül nem tudod összeállítani, hogy nem ismered a makronutrienseket, a tápanyagokat stb, és majd erre fog rájönni a helyes edzésterv. Most még én is csak az étendösszeállításnál tartok, de az alapos munka meghozza majd a gyümölcsét.:)
Sok sikert mindenkinek!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!