Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A bőröm visszahúzódhat?

A bőröm visszahúzódhat?

Figyelt kérdés
az elmúlt 4 hónapban 21 kg fogyást értem el és a hasamnál kicsit lóg a bőröm csak ha ülök állva nem látszik a karom az alkarnál is kicsit vészesebb. rendebesen edzek súlyokat emelek hasprésezzek. Mégis kérnék tanácsokat, most már lassabb ütembe fogyok de még ha leakarok adni egy olyan 10 kilót visszahúzódhat vagy nem lesz olyan csúnya? Kérlek segítsetek. Mit csináljak még? Egyéb módszer? 20/L 180/85 kg

2017. jan. 1. 16:46
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha olyan a genetikàd akkor lóg ha akarod, ha nem. Nagy tulsùlynàl valamennyit mindenkèpp lógni fog. Sporttal, rendes ètrenddel, ès heti maximum 1 kg leadàsa mellett minimalizàlható a lógàs. Nekem 33 kg minusz utàn egy nagyon pici bőr maradt csak. Szinte èszrevehetetlen. Ebben szerencsèm volt.
2017. jan. 1. 16:52
 2/6 anonim válasza:
Én 40 kilót fogytam és nem lógott sehol mivel a kezdetektől rendszeresen sportoltam, viszont rendesen striás lett. Szóval nem igaz, hogy feltétlenül lógni fog ha nagy súlyból fogysz. Mennyit sportolsz/sportoltál?
2017. jan. 1. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem vissza fog húzódni, csak az a kérdés, mennyi idő alatt. Fiatal vagy még, a bőröd még rugalmas. Ha tudsz, menj el szaunázni, masszázsra néha, a váltott zuhany, fürdés közben a bőröd átdörgölése is hasznos tud lenni.
2017. jan. 1. 20:02
 4/6 A kérdező kommentje:

Koszonom a tanacsokat.

Es kedvesem te aki benga allatnak neveztel. Nezz melyen magadba. Mond ezt par honap mulva. Jaa nem fogod tudni mert ez a benga allat egy fiatal idomos no lesz.

2017. jan. 1. 23:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Meg untam mar hogy en legyek a visszahuzodo. :)
2017. jan. 2. 09:17
 6/6 anonim válasza:

"180/85 lány létedre? Mekkora benga állat vagy te? :D"

Még mindig kisebb anyádnál.

2017. jan. 2. 14:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!