Hogyan tudom eldönteni hogy ami rajtam van az még zsír vagy az már a megnyúlt bőröm?
2016. dec. 4. 14:09
1/5 anonim válasza:
Sportolj. Ha van még rajtad zsír, akkor az szépen lassan el fog tűnni, ha egészségesen eszel és mozogsz.A megnyúlt bőrnek pedig csak idő kell, (a mozgás persze gyorsítja a folyamatot). Igyál sokat
2/5 anonim válasza:
az még zsír is. sporttal, helyes étrenddel, sok folyadékkal ilyen fiatalon abból nem marad lógó bőr.
3/5 anonim válasza:
gyógyszertárban emlékeim szerint van ilyen testzsír mérő illetve DIETETIKUSnál egész biztosan. Nekem is ott mérte meg a hölgy, hogy hány kg zsír és az hány%
4/5 anonim válasza:
Ha nem vagy kigyúrt, akkor az zsír is.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat
2016. dec. 4. 18:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!