Mi legyen ebben az esetben?
155 cm vagyok, és 80 kg.
Nem vagyok kívülről az a nagyon kövér, amikor már valakinek a karja is majdnem leszakad a sok zsírtól, de elég disznó alakom van.A hasam 10 centis, a combom hatalmasabb még egy óriásmangalicánál is!
Leginkább a hasamról szeretnék fogyni, legelőször, meg a combomról utána, és a hátanról is le szeretném tüntetni azokat a hatalmas zsírpárnákat. Mégis, ha pár óráig nem eszem, nagyon rosszkedvem lesz, sírni tudnék, amikor az evés az egyik életörömöm. Az az egyik mottóm, hogy élj a mának, tehát ez alapján élek, nem annak, hogy ,,hónapután'' vékony legyek. Mit csináljak? :S Olyan megoldás, hogy nem szenvedek egyik miatt sem, és lefogyok min. normál alkatra, sehogyan se létezik...? :(
Én is hedonista vagyok s engem sem motivált a jövőbeli alakom, ha előttem volt az étel.
Szerencsére az egészségem igen, azonkívül fogyáskor is oly sokat kell enni egy kövér embernek, hogy bőven tud élvezkedni és nagyon jókat enni. Ha viszont reggeltől estig enni akarsz, az baj, az élet nem erről szól. De azért lightos cucokkal még azt is folytathatod. Nekem pl. a tea is nassolás, pedig abban nincs kb. semmi (évtizedek óta nem ízesítem).
Valamit változtatnod kell, remélem, ez világos. Mérlegelj, de ne higgy abban, hogy a fogyáshoz önsanyargatás vagy koplalás kell (valamiért egyesek ezt hiszik). Egy jó életmód, több mozgás, erős elhatározás, kitartás, türelem és menni fog.
Mivel én sosem sírtam, ha pár vagy 15 órán át nem ettem, ezt a részt kevéssé értem meg. De ha annyira muszáj pár óránként enned, nem gond, sok ember fizikailag ilyen, az esik neki jól. Akkor sokszor és kevesebbet egyél. Már tápanyagra nézve, mert megehetsz egy kazal salátát is, az jól tud esni. Én be tudom vinni a napi ételemet pár maroknyiban és jópár kilóban is, van választási lehetőség, mikor mi tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!