Mennyi legyen a fizetési igény a következő esetben?
Állásbörzére megyek amit nemzetközi diákoknak szántak. Középiskola után nem mentem egyből egyetemre, 1 évet dolgoztam teljes munkaidőben 3 évet pedig részmunka időben programozóként egyetem mellett. Kiválogattam a fejlesztői állásokat, szerencsére mindegyiknél megjelölték a fizetést.
Itt van amit talaltam: [link]
Megmondom őszintén hogy ez egy kicsit összezavart. Ahogy nézem az átlag kb $3000 és a legtöbb 2000 és 4000 között alakul, de miért van egy pár ami ilyen $5000 - $10000, $2500 - $7000 meg $2000 - $10000 ? Ez azért elég nagy különbség nem? Miért írtak ilyen radikális összegeket ? Azt hittem mindegyik cég a piaci értékhez fog tartani. Milyen stratégiát kell alkalmazni ilyen cégeknél ? Azért nem lenne rossz egy ilyen állás. És ahogy már írtam ez a nemzetközi diákoknak szánt állásbörzén meghirdetett állások. Ez komoly hogy egy végzős diák például $5000-os pozícióban landolna? Számomra kicsit hihetetlen.
Asztalos vagyok, 6 évet melóztam new york-ban.
Asztalosként napi $180-t kerestem, átlagosan havi 22-30 napot dolgoztam.
Egy főiskolát végzett, legálisan amerikában tartózkodó ember számára, ha a nyelvvel sincs gondja, ez aprópénz. Találkoztam olyan egyszerű webdizájnerrel akinek még csak nem is végzettsége csak ért hozzá, aki évi $150.000-t megkeres.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!