Ha dietazom de neha berugok akkor azzal tonkreteszem a dietamat?
Egy biztos, hogy gátolni fog, nem mondom hogy így nem sikerülhet de gátolni fog.
Általánosságban aki diétába (rendes diétába, nem x napos meg koplalás stb) kezd, az egy egészséges életmódot kezd el követni. Nyilván az alkohol nem egészséges,az pedig más szempont hogy rengeteg kalóriát tartalmaznak a szeszes italok. Ezt úgy kell felfogni, mintha te nem tudnál lemondani például a dobos tortáról, ezért hetente egyszer megeszel egy nap egy szeletet, de kompenzálod azzal, hogy többet mozogsz, aznap kevesebbet eszel a többi ételből stb.
Én alapból sem támogatom már csak az egészségünk érdekében sem a lerészegedést. Már pedig te ezt a szót használtad tehát valószínűleg nem a 'Megiszok egy-két sört és jobb kedvem lesz tőle' hanem az atom bepiálásra gondoltál, amit ha tőlem kérdezel szerintem heti szinten tönkre tenné a diétádat. Lehet hogy fogynál, de biztosan nem egészségesen. Én azt ajánlom Neked, hogy heti egy alkalom belefér de csak ez az 1-2 pohár adag! :)
"Diéta" szó alatt mit értesz? Hidd el nekem, hogy az x napos/egyéb diéták nem fognak hosszútávon bejönni. Mindeképpen az életmódváltás a legjobb, így egészséges, teljes, és csinos/jó testalkatú leszel! :)
Egy jó diéta alapja a szesz.
Ugyanis az értelmiségiek előtt csak két út van. Az egyik az alkoholizmus, a másik meg járhatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!