Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyi idő után volt elég a...

Mennyi idő után volt elég a kevesebb kaja?

Figyelt kérdés
Ha hozzá vagytok szokva ahhoz, hogy sokat esztek, akkor nehéz átállni arra, hogy más milyen ételt, és kevesebbet esztek. Mennyi idő volt megszokni?
2016. dec. 29. 18:55
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt el tudtam engedni a nagyobb adagokat (és a szénhidrát nagy részét is)
2016. dec. 30. 12:49
 12/12 anonim ***** válasza:
Kb. 3 hét. Az első héten tartott a lendület. A második héten volt a legnehezebb, elkezdett frusztrálni, hogy nem ehetek bármennyit, bármit. Ekkor éreztem azt, hogy állandóan éhes vagyok. A harmadik héten kezdett csillalodni a dolog és szépen lassan arra lettem figyelmes, hogy elég a kiszabott adag. Mostmár (3 hónappal később) ha megpróbálom a korábbi adagot (pl. Most ünnepek alatt) nem esik jól, utána fáj a hasam, szóval már nem is tudok sokat enni.
2016. dec. 30. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!